Guide: Sådan fjerner du støv under PanzerGlass™  skærmbeskyttelse

Guide: Sådan fjerner du støv under PanzerGlass™ skærmbeskyttelse

23. April 2021 af PanzerGlass A/S

 

Når du installerer PanzerGlass™  skærmbeskyttelse på en smartphone eller anden enhed, kan der være risiko for, at støv sætter sig fast i limen. Du vil kunne se evt støv lige efter installationen og det vil typisk ligne en lille luftbobbel med en lille prik i centrum af boblen. Det lille støvkorn umuliggør, at skærmbeskyttelsen kan slutte helt tæt med skærmen og der vil derfor komme lidt luft omkring støvkornet.

Støv vil i langt de fleste tilfælde ikke påvirke funktionaliteten, men det kan ses, især når skærmen er slukket og derfor ønsker mange at fjerne det. For at hjælpe med dette har vi lavet denne guide. Her på siden finder du både en video guide og under videoen gennemgås processen også trin for trin.

 

Generelle råd når du skal fjerne støv under et PanzerGlass™ 

Inden du går igang er der nogle generelle råd vi anbefaler, du følger:

  • Find et sted en minimal luftgennemstrømning for at mindske støv i luften. Luk f.eks vinduer og døre, og vent gerne et par minutter til at evt. støv har lagt sig.
  • Hav Dust Remover slippen klar. Du vil holde skærmbeskyttelsen i den ene hånd under processen og vil det svært at skulle finde slippen frem fra æsken. Dust removeren er inkluderet i æksken med PanzerGlassTM.
  • For at fjerne støv, skal du løfte skærmbeskyttelsen af telefonen. Sørg for kun at holde på bagsiden på skærmbeskyttelsen (den klæbende side) nedad hele tiden for at minimere risikoen for, at mere støv sætter sig her.
    • Vær ikke bekymret for om en reinstallation kan påvirke, hvor godt PanzerGlass™ vil sidde fast efterfølgende. Limen er stærk nok til at kunne klare flere reinstallationer.
  • Når du skal fjerne støvet er det vigtigt, at du ikke rører med den klæbende side med fingrene for at undgå ujævnheder i limen. Brug istedet den medfølgende Dust Remover slip til at fjerne støv.

 

Trin for trin Guide: Sådan fjernes støv under PanzerGlass™  skærmbeskyttelse

 

 

 

Step 1: Lokaliser støvet

Step 2: Find Dust Remover slippen. Skil forsiden fra bagsiden og sæt den klæbende del på med ca 1/3 på den ikke-klæbende del, sådan at du får et ”håndtag” at holde i og en relativt stor, klæbende overflade, som du kan bruge til at fjerne støvet med. Læg Dust Removeren på bordet med den klæbende side opad.

Step 3: Tag nu skærmbeskyttelsen af telefonen ved forsigtigt at løsne den fra skærmen med en fingernegl og løft den så helt af. OBS – hold hele tiden den klæbende del nedad mod telefonen for at undgå at yderligere støv sætter sig og hold kun på siderne. Rør ikke den klæbende del af skærmbeskyttelsen med dine fingre.

 Step 4: Tag Dust Remover slippen og brug den klæbende side til at fjerne støvet på undersiden af skærmbeskyttelsen. Brug den gerne flere gange der, hvor der er støv.

Step 5: Når støvet er fjernet, påsættes skærmbeskyttelsen igen på skærmen. Brug kameraer/højtalere/censorer mv som pejlemærker for at få skærmbeskyttelsen sat korrekt på igen. For at sikre skærmbeskyttelsen hæfter, kør da en finger rundt i kanten på de to korte sider og den ene langside. Så vil skærmbeskyttelsen hæfte og sætte sig ud mod den anden langside og hæfte uden luftbobler.

Step 6: Brug den medfølgende mikrofiberklud for at sikre, at skærmbeskyttelsen slutter helt tæt ved kanterne.

 

Sådan - Du har nu fjernet støv fra dit PanzerGlass™ .

 

Vidste du, at vi har skærmbeskyttelse og covers til mange forskellige enheder og brands? Se det hele i vores webshop her på siden.

 

 

Spørgsmål eller brug for yderligere hjælp?

Skulle du have yderligere spørgsmål til guiden eller til vores produkter er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.