Guide: Hvordan fjerner du PanzerGlass™ igen?

Guide: Hvordan fjerner du PanzerGlass™ igen?

23. April 2021 af PanzerGlass A/S

Efter du har installeret skærmbeskyttelse på din enhed, kan der opstå situationer som gør, at du ønsker at fjerne det igen. Det kan fordi, du ønsker at skifte det ud pga skader eller fordi du gerne vil have en anden variant. PanzerGlass™  har skærmbeskyttelse til alle enheder og med mange forskellige features, skabt med det ene formål at passe på dine enheder og dig.

 

Går skærmbeskyttelsen i stykker, når jeg fjerner det?

Nej - alle vores skærmbeskyttelsesprodukter har et særligt anti-shatter lag, hvilket betyder, at skærmbeskyttelsen bliver i ét stykke, når du fjerner det, sådan at du ikke skal bekymre dig om, at glasset splintre.

 

Kan jeg bruge et PanzerGlass™ igen?

Ja - Antishatter laget holder skærmbeskytteren sammen, hvilket også betyder, du kan installere glasset igen, hvis du ønsker. Det kan være, fordi du har fjernet skærmbeskyttelsen for at fjerne støv og herefter ønsker at installere det igen, eller fordi skærmbeskyttereen ikke sad helt lige ved første installationsforsøg. Det er intet problem -  dit PanzerGlass™  produkt kan holde til at blive taget af flere gange og limen mister ikke kraft af at blive løfte af og sat på igen.

Uafhængigt af hvilken årsag du har for at fjerne PanzerGlass™ fra din enhed, har vi lavet denne video guide der viser, hvordan du fjerner skærmbeskyttelsen. Under videoen gennemgår vi også guiden trin for trin, ligesom du kan finde andre guides der tager dig igennem hvordan du fjerner støv og luftbobler under skærmbeskyttelsen.

 

Trin for trin guide: sådan fjerner du et PanzerGlass™ 

 

 

 

Step 1: For at fjerne skærmbeskyttelse, skal du starte med at løsne skærmbeskyttelsen fra enheden. Start med at bruge en negl og pres forsigtigt den ind mellem skærmbeskyttelse og skærmen.

Step 2: Når du kan se, at skærmbeskyttelsen løsner sig, løft så glasset helt af ved at holde på siderne af skærmbeskyttelsen. Undgå at vende den klæbende side opad eller berøre den med fingrene. Dette er for at undgå støv sætter sig eller at der laves ujævnheder i limen.

 

Sådan – du har nu fjernet skærmbeskyttelsen fra skærmen.

 

Hvis du ønsker at installere samme glas igen, kan du gøre det med det samme. Brug kanter, højtalere eller sensorer som pejlemærke, sådan at det kommer til at sidde lige.  

Ønsker du at fjerne støv fra under glasset har vi lavet guiden Sådan fjerner du støv under PanzerGlass™ skærmbeskyttelse.

 

Oplever du luftbobler under skærmbeskyttelsen, anbefaler vi, at du følger guiden Sådan fjerner du luftbobler under PanzerGlass™ skærmbeskyttelse.

 

Her på webshoppen kan du finde vores store udvalg af skærmbeskyttelse til alle enheder og covers til alle de kendte mærker.

 

Har du yderligere spørgsmål til at fjerne støv under skærmbeskyttelsen eller til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.