Hvornår har du sidst rengjort din mobil?

Hvornår har du sidst rengjort din mobil?

17. December 2020 af PanzerGlass A/S

Hvad er Spray Twice A day?

 Du tænker måske ikke over det i hverdagen, men vores mobiltelefoner og tablets bliver meget beskidte af de gentagende gange vi har dem i hænderne, i mobilholdere i bilen, i tasker og lommer. Alle steder samler de skidt og bakterier. Det er derfor vigtigt at få dem rengjort dagligt. 

At finde den rigtige skærmrens er ikke lige til, for det gælder om at finde en effektiv skærmrens, som ikke indeholder uhensigtsmæssige stoffer for hverken dig eller din telefon. Derfor har vi udviklet skærmrensen Spray Twice A Day. Den rengør effektivt overflader og skærme for skidt og bakterier uden brug af alkohol, parfume, ammoniak eller lignede. De aktive stoffer er alle af bæredygtig oprindelse og er ofte brugt i andre hygienje – og kosmetikprodukter.

  

Det er vigtigt for dig og din hud, da telefonen jo ofte er i berøring med huden. Men det er også vigtigt for telefonen, da alkohol og lignende stoffer over tid kan nedbryde det oleofobiske lag, der findes på næsten alle smartphone skærme. Det olefobiske lag har den effekt, at glasset ikke fedter til, at fingeraftryk ikke kan ses og at glasset er glat at røre ved. Et intakt oleofobisk lag er altså en stor del af brugeroplevelsen ved din smartphone.

 

At vi sammen forsøger at begrænse brugen af alkohol ved f.eks. rengøring af smartphones er også godt for miljøet, da alkohol og lignende stoffer er kendt som barske midler.

 

Se her hvor nemt det er at bruge Spray Twice A Day

 

 

 

Vores skærmrens er godkendt af myndighederne

Vores skærmrens er godkendt af Miljøstyrelsen som en disificerende antibakteriel skærmrens, der effektivt fjerner skidt og bakterier fra telefonens overflade. Det betyder, at når du bruger vores skærmrens dræbes 99,999% af bakterierne på telefonens overflade indenfor 5 minutter. Så er du hurtigt sikret en ren telefon.

Miljøstyrelsens godkendelse følger den europæiske lovgivning, hvorved det gælder i hele Europa og er svær at få, da produkter med denne godkendelse skal leve op til en række skrappe kvalitetskrav. F.eks. er de vurderet i forhold til menneskers sundhed, skadelig for miljøet og så skal de selvfølgelig være effektive som desinfektionsmiddel.

At vores skærmrens lever op til disse krav har vi fået bevis på med Miljøstyrelsens godkendelse. Det er vi meget glade og stolte over, og vi håber, det hjælper dig med at vælge imellem de mange skærmrens, der er på markedet.

 

Hvor effektiv er Spray Twice A Day?

 

Skærmrensen kan bruges til at rengøre overflader og alle dine skærme på telefoner, tablets, tv, displays i biler osv osv. Det er meget nemt at anvende skærmrensen: Spray to-fire gange på den medfølgende klud og rengør skærmen. Vend kluden om og puds skærmen efter. Du kan bruge kluden flere gange og vaske den ved 30-60 gr. Ved 60 gr kan kludens farve falme.   

 

Pas godt på dig selv og din telefon med Spray Twice A Day, antibakteriel skærmrens. Spray Twice A Day fås i fire forskellige størrelser fra 69,95 kr. både her på sitet og i flere butikker, hvor du normalt køber PanzerGlass.