Må andre se med, når du bruger din MacBook?

Må andre se med, når du bruger din MacBook?

2. March 2021 af PanzerGlass A/S

Har du nogensinde haft en fornemmelse af, at andre har set med på din skærm, mens du arbejdede på din MacBook? Sæt MacBook Privacy på din MacBook, så vil andre kun se en mørk skærm, men du ser stadig det hele.

Vi taler meget om vigtigtheden af gode og stærke koder på vores telefoner, Macs osv. Men hvad med sikkerheden, når du selv har låst din MacBook eller telefon op og bruger den i det offentlige rum og andre kan følge med? Her må du selv gøre noget for at begrænser andre i at følge med.

I videoen her møder vi andre, der har oplevet at se med eller selv at være blevet set over skulderen i toget.

 

 

Bruger du også din MacBook ude blandt andre?

En bærbar computer som en MacBook gør, at vi er langt mere mobile og de fleste bruger MacBook’en både hjemme og ude i det offentlige rum. Det kan være på en arbejdsplads, i skolen, til konferencer, møder, i toget, på flyet eller på en cafe.

Det giver en stor fleksibilitet og frihed selv at kunne bestemme, hvornår og hvor du vil være på. Men det betyder også, at både private og konfidentielle oplysninger ikke længere kun er i dit hjem eller på arbejdspladsen. Du har det hele med på din MacBook og når du f.eks arbejder i toget, kan en nysgerrig medpassager se med, når du checker instagram, skriver mails, ser ansøgninger igennem, giver præsentationen det sidste touch osv osv. Alt sammen noget du helt sikkert gerne vil holde for dig selv. Det kan du med MacBook Privacy Filter fra PanzerGlass!

 

Hvordan virker MacBook Privacy Filter?

MacBook Privacy beskyttelse sættes fast med skærmen med magneter og dækker hele skærmen. Vores privacy filter begrænser lysgennemstrømningen fra skærmen, når skærmen ses fra siden. På den måde vil skærmen se mørk ud for din sidekammerat, men vil være helt som normal for dig der sidder lige for skærmen.

Se her hvor nemt det er at sætte MacBook Privacy på din Mac, og hvordan skærmen vil se ud for dig og personen ved siden af dig.

 

 

Som du også kan se i videoen, anbefaler vi, at du efter brug lægger MacBook Privacy Filteret i det sleeve, der følger med når du køber MacBook Privacy Filter. Så risikerer du ingen ridser, når filteret ikke er i brug.

 

Slut med post its på dit webcam: CamSlider giver dig kontrollen over dit webcam

Ud over at beskytte dit privatliv, når du bruger din MacBook ude blandt andre, er der også indbygget CamSlider i vores privacy filter. CamSlider giver dig kontrol over, hvor og hvornår dit webcam er åbnet. Du skubber helt enkelt CamSlider ind foran eller væk fra dit webcam, som du ønsker.

Der har gennem længere tid været opmærksomhed omkring de åbne webcams og der er set mange kreative løsninger for at dække kameraet med alt fra plaster, tyggegummi og post its. Med vores MacBook Privacy Filter får du en dobbelt beskyttelse af dit privatliv, da du både er sikker på kun du ser skærmen, når du er ude og samtidig er du i kontrol ift hvornår dit webcam er åbnet. Det kalder vi Dual Privacy. Skærmbeskyttelse med både privacy filter og CamSlider  fås til både smartphones, tablets, laptops og Microsoft Surface.

MacBook Privacy filter fås i flere størrelser. Find din her.