PanzerGlass’ Julegaveguide

PanzerGlass’ Julegaveguide

2. December 2020 af Henriette Post

Julen nærmer sig med hastige skridt og det er tid til både at skrive ønskesedler og at købe julegaver til familie og venner. Og det kan være svært at finde de rigtige gaver, selv til den nærmeste familie. For at hjælpe dig, har vi lavet denne julegaveguide med PanzerGlass™ produkter.

 

Kan man give PanzerGlass™ i gave?

Du kan måske synes, at det er lidt specielt at give skærmbeskyttelse eller et mobilcover i julegave – men tænk over, hvad det også er du giver med: sikkerhed og beskyttelse mod uforudsete omkostninger og besvær med at få en skærm repareret. Og så er det også godt for vores planet. Jo længere vi bruger vores enheder og jo færre nye telefoner eller tablets, der skal produceres, jo færre ressourcer bruges. Så at give skærmbeskyttelse eller covers er godt både for modtageren – og for planeten.

 

Til mor

 

En god gave til din mor er både skærmbeskyttelse og et cover, så hendes telefon er godt beskyttet. Flere af vores skærmbeskyttelsesprodukter kan fås med ekstra features, sådan at du kan finde netop den variant af skærmbeskyttelse, der passer til din mor. F.eks. fås skærmbeskyttelse til flere af de nyeste telefonmodeller med et antibakterielt lag. Det betyder, at 99,999% af de mest gængse overfladebakterier ikke kan overleve på telefonens overflade.

Det kan også være, at din mor har problemer med at se telefonens skærm i solskin eller meget oplyste lokaler. Her kan du hjælpe ved at give skærmbeskyttelse som mindsker genskinnet i glasset. Kig efter skærmbeskyttelse med anti-glare effekt.

Vi ved jo godt, at telefonerne bliver beskidte af at være med os rundt hver dag, men vi får ikke rigtig gjort dem rene. Det vil vi gerne hjælpe med, og derfor har vi lavet skærmrensen Spray Twice A Day; en oplagt gave at give med til din mor.

Skærmrensen er effektiv og da den er antibakteriel dræbes de overfladebakterier, der vil komme på telefonens overflade. Spray Twice A Day indeholder kun aktive ingredienser fra bæredygtige kilder og vi bruger kun ingredienser, der typisk bruges i hygiejne- og kosmetikprodukter og er derfor ikke skadelige for hverken din mor eller telefonen. Spray Twice A Day fås i tre størrelser fra 99,95 kr.

 

 

Overvej også skærmrens som en god ide til mandelgaven – den kan bruges af alle og fås til en meget fornuftig pris.

 

Til far

 

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til far eller manden, der har alt. Sokker og underbukser bliver nok ikke ved at med gå.

Din far bruger måske allerede et cover, eller måske ligefrem et etui, hvor telefonen er pakket helt ind? God beskyttelse af telefonens bagside og kanter behøver ikke være lig med en sådan indpakning. Vores ClearCase™ covers er stærke og modstandsdygtige og beskytter din fars telefon mod slag og stød. Som noget helt særligt er coveret transparent, som betyder at samtidig med, at din fars telefon er beskyttet med et cover, kan telefonen stadig ses samt, at alle knapper og funktioner fungerer med coveret på.

 

Hvilken far er ikke glad for sin bil? – så hvad med at give en julegave, der hjælper med at passe på bilen? Skærmbeskyttelse til displayet i bilen beskytter bl.a. mod ridser fra bilnøgler og er med til at sikre, at bilens udstyr altid er fuldt funktionsdygtigt. Vi har skærmbeskyttelse til displays i udvalgte Volvo, Volkswagen og Ford modeller.

 

 

Til teenageren

 

Der ligger sikkert mange smartphones og smartwatches under juletræerne i år – pas godt på dem med skærmbeskyttelse og covers. Vi har til alle de store brands og nyeste modeller.

Teenagere vil gerne have privatliv – og her vil skærmbeskyttelse med privacy filter være en god julegave. Skærmbeskyttelse med privacy beskytter nemlig ikke kun skærmen, men også privatlivet. Privacy filteret sikrer, at det kun er brugeren, der sidder lige for, der kan se skærmens indhold. Sidemanden i skolen, i bussen eller på cafeen kan kun se en mørk skærm. Så beskyttes de private samtaler, adgangskoder og oplysninger, der er på vores enheder. Skærmbeskyttelse med Privacy fås til både telefoner, tablets, PCer og MacBooks.

 

For ekstra beskyttelse af privatlivet kan du også vælge at give skærmbeskyttelse med en CamSlider™ .

CamSlider™ er indbygget i skærmbeskyttelsen og sidder lige der, hvor frontkameraet er. Så ved at flytte CamSlider™ mod højre eller venstre er det brugeren, der har fuld kontrol over, hvor og hvornår kameraet er åbnet eller blokeret. Det er ikke rart at tænke på risikoen for, at nogen kan følge med i vores liv via de åbne kameraer. Ved at bruge CamSlider™ har vi selv mere kontrol – og det er slut med at bruge post its, plastre eller hvad man ellers har set af kreative løsninger for at dække front – og webcams. Skærmbeskyttelse med CamSlider™ fås til udvalgte smartphones, laptops og MacBooks og fås fra 259,95 kr.

Skærmbeskyttelse med bling

 

Vi har lavet en særlig CamSlider™ version i samarbejde med den verdenskendte krystalvirksomhed Swarovski ®. Her er CamSlider™ pyntet med en Swarovski® krystal. Det giver et helt særligt og eksklusivt look som er helt oplagt til teenageren. Vores CamSlider™ Fashion Edition fås til udvalgte iPhones.

 

 

Vi håber, at denne julegaveguide giver dig gode ideer til din egen ønskeseddel og gaveideer til andre. Husk at når du køber på panzerglass.dk er der gratis fragt på dine julegaver og skulle gaven ikke falde i modtagerens smag tilbyder vi også gratis retur.