Om PanzerGlass™

 

I 2013 lancerede den danske startup virksomhed, PanzerGlass, ny og eksklusiv skærmbeskyttelse til tablets og mobiltelefoner. I dag, er PanzerGlass vokset til at være en global virksomhed med mere end 150 medarbejdere på 5 kontinenter.  

I tidens løb, er PanzerGlass blevet synonym med skærmbeskyttelse til mobile enheder. Vi kan beskytte stort set alle dine enheder: bærbare computere, tablets, skærme i biler og smartwatches. I dag er PanzerGlass et af de førende brands i verden inden for skærmbeskyttelse.  

Vi er stolte af at drive udviklingen af skærmbeskyttelse på globalt plan. Vi investerer konstant i innovation og udvikling, imens vi samtidig lytter til vores kunders behov, for at kunne sikre fremskridt og bevare vores position som en af verdens førende udbyder af højkvalitets skærmbeskyttelse.  

PanzerGlass er en del af Juhl Bach Holding, en af de største familieejede holdingselskaber i Danmark. Juhl Bach Holding har specialiseret sig i venturedrift og har en interessant portefølje af virksomheder, der spænder fra start-ups til modne virksomheder.   

 

PanzerGlass™ tager ansvar og finder bæredygtige løsninger.  

Vi arbejder for at beskytte både skærme og vores planet. 

Vi beskytter både skærme og vores planet. Som en global virksomhed, tror vi på, at vi også har et ansvar for at finde bæredygtige løsninger i alt, hvad vi gør. Så udover at beskytte skærme, beskytter vi også planeten og miljøet. Jo færre enheder vi smider ud grundet ødelagte skærme, jo færre ressourcer er nødvendige for at fremstille nye, derved er den negative miljøpåvirkning reduceret. Så ved at tilføje en skærmbeskyttet på dine enheder, tager du også ansvar for vores planet.  

 

Et af vores nylige initiativer er en ny og grønnere emballage, som reducerer brugen af plastik med mere end 50%. Vi har ændret EVA skummet i de indre bakker, til et grønnere alternativt og vores poser er lavet af 100% genanvendeligt materiale. Udover har vi fjernet den ydre plastik.  

Vores rejse for en grønnere planet startede for flere år tilbage – lad os fortsætte denne rejse, sammen.  

Se nedenstående video for mere information om vores grønne og bæredygtige løsninger.