Forlæng levetiden for virksomhedens mobile devices

PanzerGlass™ beskytter dine devices, data og miljøet, så du får optimalt ud af dine investeringer

Prisvindende skærmbeskyttelse til smartphones, tablets og notebooks

Forlæng levetiden og minimér nedetiden for virksomhedens smartphones, tablets, bærbare pc'ere med skærmbeskyttelse fra prisvindende PanzerGlass™. Du sikrer en højere medarbejdereffektivitet, når du passer optimalt på jeres mobile devices, fordi du med PanzerGlass™ reducerer ridser og ødelagte skærme.

Dét er der god fornuft og økonomi i.

Derfor PanzerGlass!
Du er velkommen til at kontakte os - vi laver gerne beregninger sammen med dig
dsb bestseller semler b&o

Udvalgte glade kunder

Beskyt dine enheder - spar tid og penge

Klik og prøv vores beregner og få en god idé om, hvad I evt. kan spare i jeres virksomhed. Selv med få ødelagte skærme pr. år, er der stor sandsynlighed for, at I sparer et 5-cifret beløb. Husk nedetiden hvor dine kollegaer er ineffektive og tiden I bruger på håndteringen, har en overraskende stor værdi også.

Du er også meget velkommen til at række ud. Vi hjælper dig gerne.

SE HVAD DU KAN SPARE
PanzerGlass

Færre skader og lavere nedetid med PanzerGlass™

Effektive medarbejdere er glade medarbejdere. Sørg for, at de altid har adgang til deres udstyr.

Med PanzerGlass™ 360° skærmbeskyttelse slipper de i højere grad for at undvære fx deres smartphones til reparation, fordi deres devices er godt beskyttet mod ridser og knækkede skærme.

Plast forsvinder fra produkterne

Vi skal passe på planeten. På naturen. På hinanden. Det gør vi ved konstant at reducere konventionelt plast og ved bruge genanvendt plast i produkterne, samt at minimere plast i emballagen. Siden 2016 har vi reduceret plastmængden i emballagen med 70,60%.*.

Vi er konstant på tæerne for at gøre emballagen så grøn som muligt. Fx arbejder vi passioneret på at minimere coating, papir, magneter osv., for at lave det mindste aftryk som muligt.

Læs mere
Bulk-løsninger - Bæredygtigt alternativ

Bulk-løsninger reducerer overflødig emballage

Populære bæredygtige bulk-løsninger (sampak af fx 50 stk. produkter) reducerer emballageforbruget væsentligt).

Helt nøjagtigt vejer bulk-pakken 1,6 kg mindre end 50 løse produkter. Og samtidig er der sparet 5,5 m2 papir ved fx PanzerGlass™ iPhone 13-glas.

Win-win for miljøet og for kunderne, der skal skaffe sig af med en meget mindre mængde affald.

Privacy Filter - skjul virksomhedens følsomme data

Privacy-produkter beskytter sensitive data

Det er for let at få adgang til fortrolige data på virksomhedernes
mobile enheder, når medarbejderne bevæger sig i det offentlige rum.

Med innovative og enkle løsninger som PanzerGlass™ Privacy Solutions til smartphones, tablets og notebooks, er det brugerne, der bestemmer, hvem der kan kigge med.

PanzerGlass er som en airbag
PanzerGlass produktudvikling

Kvalitet i alle led

Det kan være svært for virksomhederne at vælge den rigtige skærmbeskyttelse. Mulighederne er mange, og der er stor forskel på kvaliteten

Hos PanzerGlass™ går vi konstant helt til stregen for at sikre, at styrken, holdbarheden og fleksibiliteten på vores skærmbeskyttelse altid er best in class.

Vi er samtidig altid nysgerrig på alternative og bæredygtige løsninger, for altid at være blandt markedets absolut bedste.

Det gør valget lettere for vores kunder.

Nem montering giver værdi for kunderne

For dygtige forhandlere som Atea, der håndterer tusindvis af monteringer af skærmbeskyttelse hver måned, skal det være nemt - Se mere her.

Dygtige forhandlere og godkendte brands

I dag er PanzerGlass™ et af de førende brands i verden inden for skærmbeskyttelse. Vi er på +70 markeder verden over, og har via vores mange dygtige og engagerede distributører og forhandlere fuldt fokus på at servicere og hjælpe virksomheder med at beskytte deres enheder og deres data.

Vi arbejder tæt sammen med de største brands: Apple, Samsung, Microsoft, Sony, OnePlus, Lenovo, Huawei, Nokia, Motorola, Google, Garmin, LG, Asus, HTC, Oppo og Xiaomi. Vi er godkendt leverandør hos langt de fleste.

KONTAKT OS - VI HJÆLPER DIG
PanzerGlass-forhandlere

Udvalgte dygtige salgspartnere

Få inspiration og hjælp

Vi hjælper dig gerne i gang - eller videre. Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 89 87 39 21, skriv til os på b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Du er velkommen.

PanzerGlass™. Derfor.


PanzerGlass™ beskytter virksomheders skærme – og reducerer medarbejdernes nedetid

Den danske virksomhed PanzerGlass™ blev etableret i 2013 og har fra starten tilbudt skærmbeskyttelse af højeste kvalitet. At tilbyde skærmbeskyttelse til virksomheder har altid været en del af PanzerGlass™’ tilgang til markedet. Moderne virksomheder stiller i dag en lang række enheder til rådighed for deres medarbejdere.

Derved er IT en større investering/omkostning i mange virksomheder og at minimere omkostninger til reparation af mobilskærme vil være meget fordelagtigt for virksomheden. Dertil kommer den store og måske lidt oversete genvist ved PanzerGlass™ skærmbeskyttelse, nemlig at PanzerGlass™ er medvirkende til, at virksomhedens medarbejdere altid har funktionsdygtige enheder til rådighed. På den måde sikres en høj effektivt i modsætning til at have medarbejdere uden adgang til eksempelvis en smartphone i op til flere dage, mens denne er til reparation.

Mobile enheder er i dag en stor del af vores hverdag, mange medarbejdertelefoner bruges også privat og bliver derved genbrugsgenstand, der bliver udsat for slag, stød og tab. PanzerGlass™ beskytter skærmene i dagligdagen – og hjælper virksomheder med at sikre lave reparationsomkostninger og højere effektivitet.


Hvordan virker PanzerGlass™ skærmbeskyttelse?


PanzerGlass™ skærmbeskyttelse installeres oven på enhedens originale skærm og fungerer derved som en slags airbag for den originale skærm.  – Hvis uheldet er ude og telefonen får et stød eller slag beskytter PanzerGlass™ ved at absorbere slaget, sådan at den originale skærm ikke tager skade og i yderste konsekvens går i stykker og skal repareres.

PanzerGlass™ er meget mere end skærmbeskyttelse

PanzerGlass™ har et meget bredt sortiment til skærmbeskyttelse af smartphones. PanzerGlass™ dækker alle de større mærker og modeller og tilbyder både skærmbeskyttelse og covers til smartphones.

PanzerGlass™ ClearCase sikrer beskyttelse af de udsatte kanter og bagsiden af telefonen. Mange af de nye smartphones har glas på bagsiden og en udskiftning af dette kan være meget dyrt, hvorfor beskyttelse af denne også er relevant for virksomheder at medtænke.


PanzerGlass™ ClearCase er fremstillet med en PanzerGlass™ bagside således, at bagsiden også kan få den velkendte PanzerGlass™ beskyttelse.

I og med at bagsiden er lavet er glas skjules telefonens design ikke og brugeren kan derved være sikker på top-beskyttelse og fortsat nyde telefonens smukke design. PanzerGlass™ ClearCase er selvfølgelig 100% kompatibelt med PanzerGlass™ skærmbeskyttelse, sådan at brugeroplevelsen vil være helt i top.

Hvordan adskiller PanzerGlass™ sig fra andre skærmbeskyttere?


PanzerGlass™ som virksomhed tager et stort ansvar ift. bæredygtighed. Et af de vores tiltag er en mere miljørigtig emballage på vores produkter. Vi har fx reduceret brugen af engangsplastik med 50% samt udviklet en pose vores cleaning tools i 100% kompostabelt materiale. Altså sammen fordi vi hos PanzerGlass™ ønsker at beskytte både skærme og vores planet.


*) Beregning baseret på emballage til skærmbeskyttelse