Skærmbeskyttelse - for virksomheder

Forlæng levetiden for dine enheder og beskyt dine investeringer

PanzerGlass™ beskytter dine investeringer, data og miljøet

Reparation og udskiftning af ridsede og ødelagte skærme er ofte tidskrævende og en forstyrrende post på IT-budgettet. Med PanzerGlass™ skærmbeskyttelse beskytter du dine investeringer og forlænger levetiden for virksomhedens smartphones, tablets, bærbare pc'ere og andre produkter med skærme.

Derfor PanzerGlass!

Beskyt dine enheder - spar tid og penge

Klik og prøv vores beregner og få en god idé om, hvad I evt. kan spare i jeres virksomhed.

Du er også meget velkommen til at række ud. Vi hjælper dig gerne.

SE HVAD DU KAN SPARE

Bæredygtighed sikrer vækst og en grønnere planet

Vi skal passe på planeten. På naturen. På hinanden. Det gør vi bl.a. ved at minimere plast i både produkter og emballage. Siden 2016 har vi reduceret brugen af plast med 48% i 2018, 59% i 2019 – og i 2021 bliver det endnu mere markant.

Men det stopper ikke her, for vores ambitioner er skyhøje. Både hvad angår vores bidrag og vores vækst.

Læs mere
PanzerGlass er som en airbag
PanzerGlass

Du får en lettere hverdag med PanzerGlass™

Du og dine kolleger slipper for at undvære jeres mobile enheder til reparation, fordi skærmbeskyttelsen minimerer risikoen for at de originale skærme går i stykker og skal udskiftes.

Du finder skærmbeskyttelse til stort set alle dine enheder: bærbare computere, tablets, skærme i biler, på el-cykler, kaffemaskiner, smartwatches... - kort sagt til alle enheder og displays, du ønsker at beskytte.

Dygtige forhandlere og godkendte brands


I dag er PanzerGlass™ et af de førende brands i verden inden for skærmbeskyttelse. Vi er på +70 markeder verden over, og har via vores mange dygtige og engagerede distributører og forhandlere fuldt fokus på at servicere og hjælpe virksomheder med at beskytte deres enheder og deres data.

Vi arbejder tæt sammen med de største brands: Apple,
Samsung, Microsoft, Sony, OnePlus, Lenovo, Huawei, Nokia,
Motorola, Google, Garmin, LG, Asus, HTC, Oppo og Xiaomi. Vi er godkendt leverandør hos langt de fleste.

KONTAKT OS - VI HJÆLPER DIG
dsb bestseller semler b&o

Udvalgte glade kunder

PanzerGlass-forhandlere

Udvalgte dygtige salgspartnere

Få inspiration og hjælp

Vi hjælper dig gerne i gang - eller videre. Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 89 87 39 21, skriv til os på b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Du er velkommen.

PanzerGlass™. Derfor.


PanzerGlass™ beskytter virksomheders skærme – og reducerer medarbejdernes nedetid

Den danske virksomhed PanzerGlass™ blev etableret i 2013 og har fra starten tilbudt skærmbeskyttelse af højeste kvalitet. At tilbyde skærmbeskyttelse til virksomheder har altid været en del af PanzerGlass™’ tilgang til markedet. Moderne virksomheder stiller i dag en lang række enheder til rådighed for deres medarbejdere.

Derved er IT en større investering/omkostning i mange virksomheder og at minimere omkostninger til reparation af mobilskærme vil være meget fordelagtigt for virksomheden. Dertil kommer den store og måske lidt oversete genvist ved PanzerGlass™ skærmbeskyttelse, nemlig at PanzerGlass™ er medvirkende til, at virksomhedens medarbejdere altid har funktionsdygtige enheder til rådighed. På den måde sikres en høj effektivt i modsætning til at have medarbejdere uden adgang til eksempelvis en smartphone i op til flere dage, mens denne er til reparation.

Mobile enheder er i dag en stor del af vores hverdag, mange medarbejdertelefoner bruges også privat og bliver derved genbrugsgenstand, der bliver udsat for slag, stød og tab. PanzerGlass™ beskytter skærmene i dagligdagen – og hjælper virksomheder med at sikre lave reparationsomkostninger og højere effektivitet.


Hvordan virker PanzerGlass™ skærmbeskyttelse?


PanzerGlass™ skærmbeskyttelse installeres oven på enhedens originale skærm og fungerer derved som en slags airbag for den originale skærm.  – Hvis uheldet er ude og telefonen får et stød eller slag beskytter PanzerGlass™ ved at absorbere slaget, sådan at den originale skærm ikke tager skade og i yderste konsekvens går i stykker og skal repareres.

PanzerGlass™ er meget mere end skærmbeskyttelse

PanzerGlass™ har et meget bredt sortiment til skærmbeskyttelse af smartphones. PanzerGlass™ dækker alle de større mærker og modeller og tilbyder både skærmbeskyttelse og covers til smartphones.

PanzerGlass™ ClearCase sikrer beskyttelse af de udsatte kanter og bagsiden af telefonen. Mange af de nye smartphones har glas på bagsiden og en udskiftning af dette kan være meget dyrt, hvorfor beskyttelse af denne også er relevant for virksomheder at medtænke.


PanzerGlass™ ClearCase er fremstillet med en PanzerGlass™ bagside således, at bagsiden også kan få den velkendte PanzerGlass™ beskyttelse.

I og med at bagsiden er lavet er glas skjules telefonens design ikke og brugeren kan derved være sikker på top-beskyttelse og fortsat nyde telefonens smukke design. PanzerGlass™ ClearCase er selvfølgelig 100% kompatibelt med PanzerGlass™ skærmbeskyttelse, sådan at brugeroplevelsen vil være helt i top.

Hvordan adskiller PanzerGlass™ sig fra andre skærmbeskyttere?


PanzerGlass™ som virksomhed tager et stort ansvar ift. bæredygtighed. Et af de vores tiltag er en mere miljørigtig emballage på vores produkter. Vi har fx reduceret brugen af engangsplastik med 50% samt udviklet en pose vores cleaning tools i 100% kompostabelt materiale. Altså sammen fordi vi hos PanzerGlass™ ønsker at beskytte både skærme og vores planet.