Skræddersyet skærmbeskyttelse

Customized Solutions

Skræddersyede succeser med skærmbeskyttelse

Tilpasset skærmbeskyttelse skaber resultater og sparer din virksomhed for tid, penge og frustrationer.

Der findes i dag et hav af touch-skærme til de mange forskellige enheder vi har (smartphones, tablets og bærbare computere), og til de services, vi bruger. Det være sig skærme på kaffeautomater, registrering af nummerplader til parkering, e-bikes, kontrolpaneler i biler, ved indlevering af returpant osv.

Typisk er omkostningerne skyhøje, når disse specialdesignede skærme skal repareres. Anvender du skærmbeskyttelse, får du foræret en række fordele, fordi PanzerGlass™ fungerer som en airbag foran disse originale skærme. Du minimerer fx nedetiden, du får færre reparationer og sparer dermed både tid og penge.

Hos PanzerGlass™ hjælper vi dig med at skræddersy skærmbeskyttelsen præcis til jeres skærme og enheder. Det giver både jeres kunder og jer den bedste oplevelse og muligheden for at få en helstøbt løsning.

Udbyttet er indlysende:

  • Brugerne bevarer den gode og vante ’touch and feel’ brugeroplevelse
  • I minimerer i langt højere grad nedetiden når skærme går i stykker/skades
  • I sparer både tid penge og frustrationer

Lad os hjælpe dig med at skabe unikke løsninger

Med en skræddersyet skærmbeskyttelse forlænger du levetiden for jeres devices. Samtidig minimerer du kraftigt udgifter på udskiftning af dyre skærme – og så bliver det en fantastisk god business-case du står med.

Selvom skærmbeskyttelsen monteres ovenpå enhedens oprindelige skærm, er kvaliteten så høj, at brugeroplevelsen og 'touch and feel'-fornemmelsen fastholdes. Det føles både naturligt og hjemmevant at klikke på jeres skærme.

Hos PanzerGlass™ har vi stor erfaring med at tilpasse skærmbeskyttelse til alt fra bilindustrien, e-bikes til skærme på fx tankstationernes kaffeautomater m.m.

Har du brug for hjælp eller sparring?

Udfyld felterne herunder. Så hører du fra os snarest. Tak.