Stærkt glas sortiment

Hvilken type beskyttelsesglas skal du vælge?

Udvalget af smartphone-brands er overvældende. Det samme er antallet af forskellige modeller. Vi ved at det kan være udfordrende at vælge det rigtige glas - derfor gør vi hvad vi kan for at lette valget. Se videoen her til venstre og få overblikket.

Du er som altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål - b2b@panzerglass.com

4 stærke lag

PanzerGlass™ er specielt hærdet glas, der beskytter skærmene på dine mobile enheder mod slag, skader og ridser. Hårdheden på et PanzerGlass™ er 9 gange stærkere end almindeligt glas. Bagsiden af glas fra PanzerGlass™ er belagt med en særlig stærk silikonelim. Det betyder at følsomheden fra det originale glas bevares, og samtidig gør montering let.

Glasset består af 4 lag:

  1. Oleophobic belægning: Forhindrer fingeraftryk og gør glasset nemt at gøre rent. Hele overfladen af PanzerGlass’et er gennemsigtig. Når den er installeret, er der ingen huller mellem skærmen og PanzerGlass’et, så berøringsskærmen følsomhed ikke påvirkes.
  2. Mellemlaget er stærkt og modstandsdygtigt. Skarpe genstande som nøgler eller knive ridser ikke glasset, når du har telefonen i din lomme.
  3. Filmlaget består af en specielt fremstillet film, som holder sammen på evt. glassplinter som du kender det fra bilens forrude.
  4. Silikonelaget er det nederste lag. Det består af en stærk silikonelim, der gør installationen nem og samtidig bevarer følsomheden på skærmen. Der er ingen huller eller luft mellem skærmen og glasset. Limen fylder i øvrigt ridserne ud, som du måtte have på den originale skærm. På den måde kan opleve, at det er som at få en nærmest ny skærm på.
4 lag glas - PanzerGlass

Super nem installation

Vi oplever ind i mellem, at vores kunder synes det er svært at montere skærmbeskyttelse. Hos PanzerGlass™ vil vi gerne slå et slag for, at sådan behøver det ikke at være med de rigtige produkter. Se videoen her, hvor vi monterer et glas ....i faldskærm 2 km over jorden!
Få inspiration. sparring og hjælp

Vi hjælper dig gerne i gang - eller videre. Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 89 87 39 21, skriv til os på b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Du er velkommen.