Invitation til gratis 3-i-1 Webinar om IT-sikkerhed og hacking

3-i-1 Webinar om IT-sikkerhed og hacking

27. januar 2021 kl. 10.00-11.00

Trusselbilledet ændres og øges konstant – ikke mindst pga. COVID-19. Tusindvis af danske virksomheder bliver dagligt forsøgt hacket – eller oplever som DCC, at det værst tænkelige IT-scenarie pludselig bliver en realitet. Endda på trods af et i forvejen højt sikkerhedsniveau. Det kan som bekendt være altødelæggende for en virksomhed, hvis ikke der styr på adgangen til data. Derfor bør IT-sikkerhed have højeste prioritet.

TILMELD dig webinaret og oplev:


1. Hør historien: Sådan blev DCC hacket
(Kent H. Jeppesen, adm. direktør og ejer/DCC - remarketing af IT overskudsprodukter)

2. Oplev 3 live demo og angrebs-simulering (fra computer, fra Cloud og fra USB-stik) - nye skræmmende måder ubudne gæster får adgang til jeres data
(Morten Gammelgaard, Executive Vice President og Andy Walsh Director of Sales Enginering/BullWall - Registrerer og stopper ransomware)

3. Nemme tips til at skjule jeres følsomme oplysninger
(Jeanette Schjøth-Eskesen, Head of Product Development/PanzerGlass - original skærmbeskyttelse til devices)


Sæt en lille times tid af foran din computer onsdag den 27. januar 2021, og få stillet skarpt på, hvad du kan og bør gøre for at sikre din virksomhed og jeres fortrolige informationer. Efter webinaret er du klædt bedre på til at træffe konkrete beslutninger og sætte tiltag i gang, som øjeblikkeligt gøre det sværere at stjæle jeres data.


Bemærk: Selvom du er eller bliver forhindret, er du velkommen til at tilmelde dig. Du får et link til optaget udgave af webinaret i din indbakke efterfølgende.

Hvem er webinaret mest interessant for?
Virksomhedens IT-ansvarlige, IT-chefer o.lign.


Vi glæder os til at 'se' dig!


NB: Med din tilmelding accepterer du at modtage digitale godbidder fra PanzerGlass i ny og næ i din indbakke. Vi lover at holde dine personlige oplysninger sikre og kun bruge dem til at indsamle information og forbedre din oplevelse. Du er velkommen til at læse vores information herom. Du kan både let og gratis afmelde dig, hvis du ønsker det.

Kan du blive hacket via et opladerkabel...?

DCC blev hacket: "Vi havde INTET"

Mød indlægsholderne

Kent H. Jeppesen, adm. direktør og ejer af en af Europa’s førende virksomheder indenfor remarketing af IT-overskudsprodukter. DCC var udsat for ransomware angreb i februar 2020 og fortæller om forskrækkelsen, arbejdet med reetablering og efterfølgende sikkerhedstiltag.

DCC
LinkedIn

Morten Gammelgard er Executive Vice President hos BullWall. Med mere end 20 års erfaring med cybersikkerhed fra globale sikkerhedsfirmaer sikrer Morten og hans team i dag virksomheder globalt med at stoppe ransomware-udbrud i deres infrastruktur.

BullWall
LinkedIn

JeanetteS-Eskesen, Head of Product Development hos PanzerGlass. Udvikler nye produkter hos PanzerGlass. Fungerer samtidig som daglig sparringspartner i forhold til det tekniske aspekt.

LinkedIn