PanzerGlass Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik omfatter behandlingen af de persondata, som vi indsamler eller som du oplyser, når du besøger vores hjemmeside.

1) Dataansvar

    PanzerGlass A/S er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vores juridiske oplysninger er følgende:

    PanzerGlass A/S

    CVR-nr. 34902380

    Delta 8, Søften

    8382 Hinnerup

    2) Formål med behandling og kategorier af personoplysninger

      Det er vores mission at give dig en fantastisk oplevelse lige fra det øjeblik, du begynder at udforske vores mange produkter, til du modtager din ordre. Som en del af din shoppingoplevelse hos os er det vigtigt for os at forsikre dig om, at vi beskytter og respekterer dit privatliv og behandler alle dine persondata med omhu.

      Vi indsamler og opbevarer persondata til disse hovedformål:

      • Gennemførelse af din ordre
      • Kundeservice og forbedring af din brugeroplevelse
      • Markedsføring
      • Forebyggelse af svindel og lovmæssige krav

        Gennemførelse af din ordre

        For at behandle og gennemføre din ordre, skal vi bruge nogle informationer fra dig. Når du afgiver en ordre, skal du derfor oplyse os dit navn, din adresse, din e-mail, dit telefonnummer, din valgte betalingsmetode og evt. virksomhed. Herudover oplyser du naturligvis også hvilke produkter, du ønsker at bestille. Formålet med at indsamle disse oplysninger er at gennemføre din ordre, herunder at sende en ordrebekræftelse og at pakke og levere din ordre.

        Retsgrundlaget for indsamlingen af oplysninger er i denne forbindelse er vores opfyldelse af en kontrakt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

        Kunderservice og forbedring af brugeroplevelsen

        Når du kontakter vores kundeservice., registrerer vi de persondata, som du giver os. Vores kundeservice har adgang til alle oplysninger om din ordre, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis, hvis du har spørgsmål til din ordrestatus, eller hvis du vil returnere en vare, fx via vores returportal.

        Vi bestræber os konstant på at give dig den allerbedste bruger- og shoppingoplevelse på vores hjemmeside. Det gør vi ved hjælp af cookies. Informationen om din browsingadfærd gør os i stand til at forbedre brugervenligheden, sidens layout og funktionalitet samt den samlede oplevelse af hjemmesiden. Vi bruger også dine browsing-data til at anbefale dig produkter, som vi tror, du vil kunne lide.

        Du kan læse mere om cookies HER.

        De oplysninger, som du giver til os, når du foretager et køb på vores hjemmeside, kan blive brugt i forbindelse med forebyggelse og efterforskning af mistanke om svindel. I den forbindelse kan vi desuden modtage yderligere oplysninger fra vores betalingsløsningsudbydere.

        Retsgrunlaget for indsamlingen af oplysninger er i denne forbindelse vores legitime interesser, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f

        Markedsføring

        For at kunne præsentere dig for de mest relevante nyheder og markedsføring baseret på dine interesser, bruger vi og vores samarbejdspartnere persondata til at personliggøre anbefalingerne og promoveringerne på vores hjemmesider og til at præsentere dig for relevant markedsføring på andre hjemmesider, sociale medier og apps. Til dette formål bruger vi oplysninger om din brug af vores hjemmesider og services, herunder din ordrehistorik, tidligere korrespondance og profiloplysninger.

        Du kan altid gøre indsigelse imod vores behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål, herunder profilering, ved at kontakte os (se nedenfor.)

        Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi personliggør vores markedsføring gennem nyhedsservice, My PanzerGlass og markedsføringscookies.

        PanzerGlass nyhedsservice
        Tilmelder du dig vores nyhedsbrev på e-mail, behandler vi dit navn, e-mailadresse, adresse, telefonnummer og evt. Virksomhed.
        Vi deler dine oplysninger med vores samarbejdspartner Klaviyo, som er en nyhedsserviceudbyder.

        My PanzerGlass
        Hvis du vælger at oprette en personlig kundekonto giver du os dit navn og din e-mailadresse. My PanzerGlass giver dig et overblik over din indkøbskurv og din ordrehistorik samt gemmer dine kvitteringer online.

        Du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger eller slette din konto ved at logge ind.

        Cookiebaseret markedsføring
        En del af vores markedsføringsaktiviteter er baseret på cookies. Når du bruger vores hjemmeside, kan der via cookies indsamles oplysninger om fx brugeradfærd, browsertype, enhedskategori og device. Disse informationer bruger vi til at målrette anbefalingerne og promoveringerne på vores hjemmesider og til at vise dig relevant markedsføring på andre hjemmesider såsom sociale medier og prissammenligningsportaler samt i andre applikationer.

        Retsgrundlaget for indsamlingen af oplysninger i forbindelse med markedsføring fra os er dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a

        Du kan ændre eller tilbagekalde eventuelle samtykker ved at skrive til os (se nedenfor.)

        Lovmæssige krav

        Vi opbevarer dine persondata for at overholde forskellige lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler.

        Retsgrundlaget for indsamlingen af oplysninger er i denne forbindelse vores retslige forpligtelser, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c og f

        3) Modtagere

          I visse tilfælde overlader vi dine personoplysninger til vores samarbejdspartnere og leverandører, fx it-leverandører, udbydere af tilfredshedsundersøgelser, leverandør af nyhedsbrevservice, mv. Nogle af vores samarbejdspartnere er ”dataansvarlige” og andre er ”databehandlere”.

          Dataansvarlige

          De samarbejdspartnere, som er beskrevet i dette afsnit, er dataansvarlige, hvilket betyder, at de er direkte ansvarlige for behandlingen af dine data. Vi deler kun persondata med disse partnere, i det omfang det er nødvendigt for, at de kan levere deres service, fx forsendelse af en pakke.

          Når du gennemfører en ordre, bliver din betaling håndteret af vores betalingsløsningspartnere, og din ordre sendes til vores lagerpartner. Nogle af vores betalingsløsningspartnere, herunder Diners Club, Apple-pay og Paypal, er dataansvarlige. For at kunne tilbyde disse betalingsløsninger videregiver vi visse oplysninger, herunder dine kontaktoplysninger og ordreoplysninger, således at betalingsløsningsudbyderen kan vurdere, hvorvidt du kan tilbydes deres service samt tilpasse betalingsmulighederne. Du kan finde flere informationer om disse udbydere samt deres vilkår og fortrolighedspolitikker på deres hjemmesider.

          Efterfølgende når din ordre er pakket og klar til forsendelse, videregiver vi dit navn, din adresse, din e-mail og dit telefonnummer til vores leveringspartnere, som gennemfører leveringen. Vi deler desuden oplysninger om din IP-adresse og ordreoplysninger med vores ”affiliate marketing”-partnere med henblik på at afregne provision for deres henvisning til vores webshops.

          Databehandlere

          De samarbejdspartnere, som er beskrevet i dette afsnit, er databehandlere, hvilket betyder, at de kun behandler persondata på vores vegne og efter vores instruktioner.

          Således har vi forskellige  tekniske serviceudbydere, som behandler dine persondata, når de har adgang til vores databaser eller opbevarer persondata i deres applikationer på vores vegne. Disse serviceudbydere omfatter bl.a. hosting-udbydere, udbydere af hjemmeside-platform og udbydere af kommunikationsværktøjer.

          Herudover har vi samarbejdspartnere, som leverer forskellige funktioner vedrørende kundeservice og kundefeedback, herunder fx leverandører af henholdsvis chatfunktioner til vores hjemmeside og kundetilfredshedsundersøgelser.

          Som led i vores markedsføringsaktiviteter deler vi desuden informationer om vores kunder, i ikke-reversibel og krypteret (hashed) form med sociale medier og andre parter, som gør vores annoncer tilgængelige på deres hjemmesider eller i nyhedsfeed’en på sociale medier.

          Andre situationer hvor vi deler data

          Er du medlem af My PanzerGlass, deler vi desuden visse persondata om dig med kundeklubben. Det drejer sig om information om dine ordrer og andre aktiviteter på vores webshops såsom din online indkøbskurv og din ønskeliste.

          Vi deler herudover dine persondata med offentlige myndigheder og andre parter, hvis vi er lovgivningsmæssigt forpligtede hertil. Det samme gør sig gældende, hvis en domstol eller anden myndighed har truffet beslutning herom. Vi anmelder desuden svindel til de relevante myndigheder.

          4) Tredjelande

            Nogle af vores samarbejdspartnere behandler dine persondata uden for EU. Overførslen af data er sikret ved EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser medmindre andet er angivet. Nedenfor findes en oversigt over partnere uden for EU:

            • Google, USA
            • Shopify, USA
            • Facebook, USA
            • Tik Tok, USA
            • Pinterest, USA

            Herudover bruger nogle af vores partnere eksterne underleverandører (under-databehandlere) uden for EU. I sådanne tilfælde er vores partner forpligtet til at sørge for at dine persondata forsat sikres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau.

            5) Opbevaring og sletning

              Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Særlige lovregler, herunder i fx bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, kan dog give os pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid. Oplysningerne kan også behandles og opbevares længere, hvis de er anonymiseret.

              Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevares i to år, fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af PanzerGlass’s legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning.

              6) Dine rettigheder

                Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endvidere har du ret til at få berigtiget dine personoplysninger, eller du kan bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

                Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fremsende en ordre, hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig, eller hvis vi efter lovgivningen er forpligtet til at opbevare oplysningerne.

                Hvis vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se nedenfor). Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

                Du kan anmode os om at udlevere de persondata, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format eller at overføre oplysningerne direkte til en bestemt modtager.

                Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

                Vi beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning.

                Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til:

                Datatilsynet

                Carl Jacobsens Vej 35

                2500 Valby 

                Telefon 33 19 32 00

                E-mail dt@datatilsynet.dk  

                7) Links til andre hjemmesider mv.

                  På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. PanzerGlass er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

                  Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

                  8) Ændringer af privatlivspolitikken

                    Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

                    9) Kontakt

                      Skriv til info@panzerglass.com - med Privatlivspolitik i emnefeltet, hvis vi skal ændre eller slette personlige oplysninger, vi har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du i øvrigt har spørgsmål til retningslinjerne i vores privatlivspolitik.