PanzerGlass Privatlivspolitik

Hos PanzerGlass A/S (”PG”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt. Denne privatlivspolitik gælder for vores behandling af personoplysninger, og fastlægger retningslinjer for PGs måde at behandle dine personoplysninger på og giver dig de oplysninger, som du har krav på at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Du skal læse privatlivspolitikken, inden du afgiver dine personoplysninger til PG.

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for dine personoplysninger er:

 

PanzerGlass A/S

Delta 8, Søften

8382 Hinnerup

CVR-nr.: 34 90 23 80

E-mail: info@panzerglass.com

 

2. Hvis du besøger vores hjemmeside

Følgende afsnit beskriver PGs behandling af personoplysninger om besøgende på vores hjemmesider.

 

2.1 Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmesider for blandt andet at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidernes funktioner samt for at forhindre misbrug og nedetid. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiebanner, som vises på forsiden, når du besøger vores hjemmesider første gang.

Du kan altid ændre dine cookie-indstillinger ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiderne.

 

2.2 Hvis du anvender kontaktformularen eller chatfunktionen på hjemmesiden, henvender dig til kundeservice eller i øvrigt kommunikerer med os

Typer af personoplysninger

Når du anvender kontaktformularen eller chatfunktionen på vores hjemmesider, henvender dig til kundeservice eller i øvrigt kommunikerer med PG, indsamler og behandler PG dine personoplysninger. PG indsamler, behandler og opbevarer følgende typer af personoplysninger om dig:

 

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer, fysisk adresse (leveringsadresse)
  • Hvad din henvendelse vedrører, fx ordre og betalingsoplysninger
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. I den forbindelse bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form, hvis du fremsender oplysningerne via e-mail

 

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Håndtering af din henvendelse og eventuelle ordre
  • Iagttagelse af eventuelle rettigheder
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag. Grundlaget afhænger af karakteren af din henvendelse.

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Hvis din henvendelse vedrører en (potentiel) aftaleindgåelse, behandler vi dine oplysninger for at kunne gennemføre foranstaltninger forud for aftaleindgåelsen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

2.3 Når du opretter dig som bruger på My PanzerGlass

Typer af personoplysninger

Når du opretter en personlig profil på hjemmesiderne under My PanzerGlass, behandler PG dine personoplysninger. PG kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Digitale fodspor
  • Password og brugernavn
  • Ordrehistorik og kvitteringer
  • Oplysninger om tilmeldinger til nyhedsbreve

 

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Administration af brugerkonto/profil
  • Statistik og analyse
  • Markedsføring

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine oplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at administrere de oprettede brugerkonti samt vores legitime interesse i at føre statistik og lave analyser, så vi kan forbedre brugeroplevelsen (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: PG kan bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

2.4 Hvis du bruger vores webshop

Typer af personoplysninger

Når du anvender vores webshop, behandler PG dine personoplysninger. PG kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dine betalingsoplysninger
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Oplysninger du giver, når du gennemfører et køb eller på anden måde kommunikerer med os
  • Brug af rabatkoder
  • Digitale fodspor (fx oplysninger om, hvordan du bruger PGs webshop)

 

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i PGs webshop
  • Administration af forsendelser, reklamationer og returneringer
  • Administration af brugerkonto/profil
  • Udsendelse af markedsføring uden samtykke på baggrund af tidligere køb hos os i de tilfælde, hvor vi vælger at benytte os af denne mulighed i markedsføringsloven
  • Statistik og analyse
  • Forebyggelse og efterforskning af mistanke om svindel

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte varer, håndtere ordrebekræftelse, reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

3. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev(e)

Typer af personoplysninger

PG indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger til brug for markedsføring, når du tilmelder dig nyhedsbrev(e). PG kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dit samtykke
  • Din klikadfærd i forhold til udsendt materiale
  • Din brug af vores hjemmesider og services
  • Ordrehistorik, herunder evt. tidligere korrespondance

 

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Markedsføring
  • Analyse og statistik

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Samtykke: PG bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

4. Hvis du benytter vores whistleblowerordning

Typer af personoplysninger
Vi kan behandle følgende personoplysninger om den indberettede person, hvis oplysningerne angives i forbindelse med indberetningen. Herudover kan en indberetning indeholde oplysninger om tredjeparter:

  • Navn
  • Kontaktoplysninger
  • Stilling
  • Rapporterede oplysninger
  • Beskrivelse af den formodede overtrædelse
  • Oplysninger om potentielle strafbare forhold

Når der foretages en indberetning, vil vi behandle personoplysninger om de registrerede, der er en del af indberetningen (dvs. afsenderen af indberetningen, den indberettede person og andre involverede tredjeparter) med henblik på at håndtere og undersøge indberetningen.

Hvis du indberetter en formodet overtrædelse, forbliver en sådan indberetning fortrolig og efter dit valg anonym. Du bør dog under alle omstændigheder angive en e-mailadresse, som du kan kontaktes på, da vi kan have behov for at indhente yderligere oplysninger om overtrædelsen for at kunne håndtere sagen korrekt.

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Etablering og administration af whistleblowerordningen, hvor mistanke om ureglementeret adfærd og overtrædelser af gældende ret eller interne retningslinjer kan rapporteres
  • Håndtering af indrapporterede hændelser, herunder afklaring af potentielt kriminelle forhold

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler personoplysningerne på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at undersøge indberettede forhold (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Retlig forpligtelse: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde vores retlige forpligtelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

5. Hvis du søger job hos PanzerGlass

Når du søger om et job hos PG, behandler vi dine personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder CPR-nummer eller følsomme personoplysninger, som fx personoplysninger der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet eller helbredsoplysninger.

 

Typer af personoplysninger

PG kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger der fremgår af ansøgning, CV og eventuelle bilag, fx karakterudskrifter
  • Relevant information der er offentligt tilgængeligt på internettet og sociale medier (fx facebook og LinkedIn), herunder særligt information om tidligere ansættelsesforhold, aktiviteter, kompetencer, performance og generel fremtræden
  • Resultater af personlighed- og færdighedstests, hvis du gennemfører sådanne
  • Referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere som du har angivet i din ansøgning, eller som du har givet samtykke til, at vi kan kontakte
  • Helbredsoplysninger, hvis den stilling, du har søgt, stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold
  • Øvrige oplysninger du giver os i forbindelse med rekrutteringsprocessen

 

Formål med behandlingen

Dine personoplysninger vil blive anvendt til at vurdere, om vi ønsker at tilbyde dig en stilling hos PG.

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vurdere, om vi ønsker at tilbyde dig ansættelse, herunder på baggrund af de oplysninger, du giver i CV, ansøgning og eventuelle bilag, på baggrund af relevante oplysninger der er offentligt tilgængelige på internettet og sociale medier, resultater af personlighed- og færdighedstests, referencer fra referencepersoner, du har angivet i din ansøgning, og øvrige oplysninger, du giver os i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Behandlingen kan også være nødvendig for vores legitime interesse i at forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Hvis vi ønsker at indhente referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere, som du ikke har angivet som referencer i din ansøgning, gør vi kun dette, hvis vi har fået dit samtykke hertil (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

 

Hvis den stilling, du har søgt, undtagelsesvis stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold vil vi – efter konkret vurdering – bede om dit udtrykkelige samtykke forud for behandlingen af sådanne personoplysninger (databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra a og artikel 6, stk. 1, litra a).

 

6. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv.

Dette afsnit indeholder politikken for PGs behandling af personoplysninger om ejere af enkeltmandsvirksomheder eller kontaktpersoner hos leverandører og andre samarbejdspartnere, der samarbejder med PG.

 

Indsamling af personoplysninger

PG kan indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Når din virksomhed eller den virksomhed, du arbejder ved, indgår en aftale med PG
  • Når du har vist interesse for PGs produkter og services, fx ved at give PG dit visitkort
  • Når du samarbejder og kommunikerer med PG

 

Typer af personoplysninger

PG kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og tilsvarende kontaktoplysninger
  • Individuelle oplysninger, fx foretrukne sprog
  • Organisatoriske oplysninger som fx virksomhedens navn og adresse, stillingsbetegnelse, beskæftigelsesområde, primært arbejdssted og -land
  • Kontraktuelle oplysninger som fx ordrer, fakturaer, kontrakter og andre aftaler mellem din virksomhed (eller din arbejdsgiver) og PG, som måtte indeholde fx dine kontaktoplysninger
  • Finansielle oplysninger, som fx betalingsbetingelser og bankoplysninger (hvis der er tale om en enkeltmandsvirksomhed)

Sådanne informationer kan vi modtage direkte fra dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance med dig) eller fra en tredjepart som fx din arbejdsgiver.

 

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Generel planlægning, opfyldelse og administration af samarbejder, herunder kontrakter
  • Administration som fx behandling af betalinger, regnskabsførelse, revision, såvel som for at yde support
  • Markedsføringskommunikation
  • Gennemførelse af forespørgsler fra dig
  • Generel kommunikation
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse
  • Overholdelse af gældende lovgivning og forskrifter, fx opfyldelse af vores forpligtelser til at forhindre ulovlige aktiviteter
  • Håndtering af konflikter

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i fx at administrere den daglige drift i overensstemmelse med lovlige og fair forretningsmetoder, herunder planlægning, udførelse og administration af samarbejdet eller vores legitime interesse i fx at udføre statistikker, analyser, markedsføringsaktiviteter (hvor samtykke ikke er påkrævet), yde support såvel som forbedring og udvikling af vores produkter og services. Behandlingen kan også være nødvendig for vores legitime interesse i at forhindre svindel eller fastlægge, forsvare eller gøre retskrav gældende (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Retlig forpligtelse: Behandlingen af dine personoplysninger vil i nogle tilfælde være nødvendig for overholdelsen af retlige forpligtelser, som fx vores forpligtelse til at forebygge ulovlige aktiviteter (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

 

7. Hvis du besøger vores fysiske lokaliteter

Typer af personoplysninger

Når du besøger vores kontor faciliteter og øvrige lokaliteter, behandler PG dine personoplysninger via tv-overvågning og eventuelt adgangskontrol. PG kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Nummerplade
  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • Digitale fodspor, herunder information om, hvor og hvornår du har benyttet adgangskort (hvis du har fået udleveret et adgangskort)
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning

 

Formålene med behandlingen

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • For at give dig adgang til vores kontorfaciliteter og øvrige bygninger
  • For at administrere dit besøg hos os
  • For at sikre sikkerheden på vores kontorfaciliteter og øvrige bygninger
  • For at forebygge og opklare kriminalitet på vores kontorfaciliteter og øvrige bygninger

 

Behandlingsgrundlag

PG behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne give dig adgang til vores kontorfaciliteter og øvrige bygninger samt i at beskytte vores fysiske lokationer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af PGs berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).

 

8. Hvis du besøger vores profiler på sociale medier

Dette afsnit indeholder politikken for PGs behandling af personoplysninger indsamlet via PGs profiler eller sider på sociale medier.

 

PG og udbyderne af de sociale medier er fælles dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg på PGs profil eller side på det enkelte sociale medie. PG overholder Datatilsynets retningslinjer om fælles dataansvar og forsøger, ved brug af tilgængelige værktøjer og midler, bedst muligt at sikre, at du modtager information om behandlingen af dine personoplysninger, når du besøger PGs profiler eller sider på sociale medier.

 

PG har profiler eller sider på følgende sociale medier:

  • Facebook (Facebook Ireland Ltd.)
    • Facebooks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Facebook her
  • YouTube (Google LLC)
    • Googles privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på YouTube her
  • LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company)
    • LinkedIns privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på LinkedIn her
  • Instagram (Instagram, Inc.)
    • Instagrams privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Instagram her
    • Vimeo
      • Vimeo privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Pinterest (benyttes ikke aktivt, men brugeren er ikke deaktiveret)
    • TikTok (benyttes ikke aktivt, men brugeren er ikke deaktiveret)

Indsamling af personoplysninger

Når du besøger eller interagerer med vores profiler på sociale medier, kan PG og udbyderen af det pågældende sociale medie indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Oplysninger der er tilgængelige på din profil, herunder dit navn, køn, civilstatus, arbejdsplads, interesser og din by
  • Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på vores profil
  • Kommentarer du efterlader på vores opslag
  • At du har besøgt vores profil

 

Formålene med behandlingen

PG behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af vores produkter og services, herunder vores profiler og sider på sociale medier
  • Statistik og analyse
  • For at kunne kommunikere med dig hvis du kommenterer på et opslag, laver en anmeldelse eller sender os en besked
  • Markedsføring generelt
  • Rekruttering

 

Udbyderne af de sociale medier behandler blandt andet dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af deres annoncesystem
  • For at give PG statistikker, som udbyderne af de sociale medier blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på vores profiler og sider
  • Annoncering og tilpasning af aktiviteterne på siden.

 

Se venligst privatlivspolitikken for udbyderen af de enkelte sociale medier for information om, hvor længe de opbevarer dine personoplysninger.

 

Behandlingsgrundlag

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: PG baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne kommunikere med og markedsføre os overfor dig på vores profiler på sociale medier, samt vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

    Udbyderne af de sociale medier baserer behandlingen af dine personoplysninger på deres legitime interesser, herunder deres interesse i at forbedre deres annoncesystem og levere statistikker til PG, som udbyderen af det sociale medie fx udarbejder på baggrund af dit besøg på PGs profil eller side på det sociale medie. Derudover har udbyderne af de sociale medier en legitim interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Udbyderne af de sociale medier behandler visse af dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via dine privatlivsindstillinger på det sociale medie (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

 

Hvem deler udbydere af sociale medier dine personoplysninger med?

Udbyderne af sociale media kan bl.a. dele dine personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

 

  • Andre enheder I den koncern udbyderen af det sociale medie er en del af
  • Eksternt med samarbejdspartnere der leverer analyse- og undersøgelsesservices
  • Annoncører
  • Andre individer der besøger vores profil eller side på det sociale medie (i det omfang dine oplysninger er offentligt tilgængelige)
  • Forskere og andre akademikere

 

Du kan finde mere information om, hvem udbyderne af de sociale medier deler dine personoplysninger med i de enkelte udbyderes privatlivspolitik.
Udbyderne af de sociale medier kan overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Du kan læse mere i de enkelte udbyderes privatlivspolitikker.
Du kan læse mere om, hvem PG deler dine personoplysninger med, i afsnittet Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

 

 9. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

 

Personoplysninger, som er nødvendige for at dokumentere dit kundeforhold, gemmes så længe kundeforholdet består, og så længe oplysningerne herefter er nødvendige for at dokumentere PGs retsstilling over for dig, fx i forbindelse med en tvist eller inddrivelse af restancer.  

 

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til bogføringsloven, slettes tidligst 5 år efter udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne relaterer sig til.

 

My PanzerGlass

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt blive opbevaret i 2 år fra seneste registrerede aktivitet på din kundeprofil, eller indtil du opsiger dit medlemskab.

 

Køb i webshop:

Vi vil som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 2 år fra dit seneste køb. Hvis du har købt produkter, der er dækket af en garanti, sletter vi tidligst dine personoplysninger ved udløbet af garantiperioden.

 

Nyhedsbreve:

Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage nyhedsbreve er aktivt.

 

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

 

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af PGs legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Whistleblowerordning

PG opbevarer personoplysningerne så længe det er nødvendigt for at kunne tage hånd om de konkrete indberetninger.

 

Jobansøgninger

Hvis du bliver tilbudt en stilling hos PG, vil din ansøgning samt yderligere relevante personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsesproceduren, blive opbevaret i din personalemappe hos os og så længe, det er nødvendigt i forbindelse med dit ansættelsesforhold.

 

Hvis du ikke tilbydes en stilling, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsesproceduren, i en periode på 6 måneder efter vores afslag, medmindre du har givet dit samtykke til en længere opbevaring af sådanne personoplysninger.

 

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet som led i vores ansættelsesprocedure. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger, men påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagekaldelsen. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os som angivet nedenfor.

 

Tv-overvågning

Optagelser fra videoovervågning foretaget i kriminalitetsforebyggende øjemed bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for PG at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse.

 

10. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med PG leverer relevante ydelser. Det kan fx være it-leverandører, mailudbydere og leverandører af IT-løsninger. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

Vi videregiver også dine personoplysninger til visse samarbejdspartnere i forbindelse med fx betalingsløsninger på vores hjemmeside og i forbindelse med levering af din ordre. Derudover kan vi videregive din IP-adresse og ordreoplysninger til vores affiliate marketing partnere med henblik på afregning af henvisninger til vores webshop.

I forbindelse med PGs udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist salg af virksomheden. I tilfælde af delvis overdragelse af aktiver, der indeholder personoplysninger, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, idet PG har en legitim interesse i at overdrage dele af sine aktiver samt at foretage kommercielle ændringer.

 

Dine personoplysninger videregives, udover hvad der er beskrevet ovenfor, som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c) være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til:

 

  • Politiet
  • Advokater
  • Revisorer
  • Domstolene
  • Offentlige myndigheder
  • Potentielle købere
  • Koncernforbundne selskaber

 

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter, Binding Corporate Rules eller et andet lovlig overførselsgrundlag i overensstemmelse med kapitel V i databeskyttelsesforordningen.

 

 11. Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser, herunder bogføringsloven
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet

 

 12. Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over den måde, vi behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os:

 

PanzerGlass A/S

Delta 8

8382 Hinnerup

E-mail: GDPR@panzerglass.com

 

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet:

 

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon: 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk