PanzerGlass til Samsung S21/S21+

Fingeraftrykslæseren på S21 og S21+ virker med PanzerGlass™

22. April 2021 af PanzerGlass A/S

 

Er du glad for, at det kun er dig, der kan låse din Samsung S21 op med dit unikke fingeraftryk? Det er der ikke noget at sige til – vores smartphones rummer idag meget information omkring os og vores liv med alt fra social media, mails, e-bank, private billeder mv. For de fleste giver det en tryghed at vide, at denne information er godt beskyttet. Samme slags tryghed kan du opnå ved at bruge skærmbeskyttelse til Samsung S21/21+ modellerne. Jo bedre du passer på telefonen, jo mindre er risikoen for at miste det, der findes på telefonen.

Skærmbeskyttelse installeres direkte på skærmen på S21 og S21+ telefonen, hvilket vil sige, at området i skærmen, hvor fingeraftrykslæseren er placeret, dækkes til. Det kan måske gøre dig bekymret for, om du fortsat kan bruge fingeraftrykslæseren, når du bruger skærmbeskyttelse?

-Det behøver du ikke, hvis du vælger PanzerGlassTM.

 

Fingeraftrykslæseren på S21 og S21+ virker med PanzerGlass

Vi er stolte og glade for, at vi har udviklet en skærmbeskytter, der giver den velkendte PanzerGlassTM skærmbeskyttlse, samtidig med at du kan bruge den ultrasoniske fingeraftryksaflæser på S21!  

Vi har løst denne opgave ved at revolutionere teknologien bag, men vigtigst af alt er, at vi nu kan tilbyde det til alle Samsung S21/S21+ brugere.

Vores nye skærmbeskyttelse fås til Samsung S21 og Samsung S21+ modellerne og er lavet af PanzerGlassTM. Yderligere har vi styrket glassets modstandsdygtighed ved at bruge mikrofraktur teknologi, hvilket giver dig et 100% stærkere PanzerGlassTM. Skærmbeskyttelsen beskytter S21 og S21+ telefonerne mod slag og stød og dig mod at skulle bruge tid og kræfter på skærmreperationer efter en skade.

Som ekstra feature har vores skærmbeskyttelse til S21 og S21+ en antibakteriel overflade. Det betyder, at 99,99% af de mest gængse bakterier på overflader som på mobiltelefoner kun kan leve på glasset i op til 24 timer. Du er måske ikke opmærksom på jævnligt at rengøre din telefon. Her hjælper PanzerGlassTM dig med dette antibakterielle glas. Husk også at covers til S21 og S21+ også har en antibakteriel overflade og du derfor kan beskytte dig selv og hele telefonen med PanzerGlassTM.

 

Vores S21/S21+ skærmbeskyttelse er godkendt med Designed For Samsung

Det er ikke kun os, der er glade for de nye produkter til Samsung S21 og S21+. De nye produkter er nemlig godkendte til blive mærket med Designed for Samsung af Samsung selv.

For at få denne godkendelse har vi skulle dokumentere, at alle funktioner som fx fingeraftrykslæseren fungerer ved brug af PanzerGlassTM. Det er altså din sikkerhed for, at alle telefonens funktioner er intakte, og at du med PanzerGlassTM skærmbeskyttelse både beskytter din telefon og kan bruge den som forventet.

 

 

 

 

På webshoppen kan du se skærmbeskyttelse til S21, skærmbeskyttelse til S21+, samt covers til både S21 og S21+.

 

Tips og hjælp til køb og installation af PanzerGlass til Samsung S21/S21+

Efter installation af skærmbeskyttelsen anbefaler vi, at du øger skærmsensitiviteten i telefonens settings og også re-installerer dit fingeraftryk. Skulle du opleve udfordringer med dette eller har du øvrige spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.