Guide: Sådan fjerner du luftbobler under PanzerGlass™ skærmbeskyttelse

Guide: Sådan fjerner du luftbobler under PanzerGlass™ skærmbeskyttelse

16. December 2019 af PanzerGlass A/S

Når du påsætter PanzerGlass™ skærmbeskyttelse på din smartphone kan du opleve, at der kommer luftbobler mellem telefonen og skærmbeskyttelsen.

Du kan nemt fjerne luftbobler igen ved at løfte skærmbeskyttelsen helt eller delvist af og lade det sætte sig igen. Du skal ikke være bekymret for at tage PanzerGlass™ af igen. Vores særlige klæbemiddel som f.eks. silikone, kan nemt klare at blive reinstalleret flere gange uden ,at det påvirker, hvor godt skærmbeskyttelsen efterfølgende hæfter på telefonen. 

For at fjerne luftbobler under skærmbeskytteren, henviser vi til, at du følger nedenstående guide.  

Under videoen gennemgås processen også trin for trin. 

 

Trin for Trin guide: Sådan fjerner du luftbobler under skærmbeskyttelsen

Step1: Lokalisér luftboblen eller boblerne

Step 2: Løft forsigtigt skærmbeskyttelsen op ved det nærmeste hjørne. Brug evt en fingernegl til at få skærmbeskyttelsen til at slippe. Løft og løsne skærmbeskyttelsen så langt ind som der er luftbobler sådan, at luftboblerne frigøres. Hvis der er mange luftbobler, løft da hele skærmbeskyttelsen af. Hvis du tager hele skærmbeskyttelsen af, så undlad at vende skærmbeskyttelsen om sådan, at den klæbende side hele tiden vender ned mod telefonen for at undgå der kommer støv eller skidt.

Step 3: Slip skærmbeskyttelsen og lad den installeres igen.

 

 

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at fjerne luftbobler under dit PanzerGlass™. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. På vores webshop kan du finde et stort udvalg af skærmbeskyttelse og mobilcovers.