Hvilket type glas skal jeg vælge?

Hvilket type glas skal jeg vælge?

17. June 2021 af PanzerGlass A/S

For at undgå skrammer eller ødelagte skærme, kan du bruge skærmbeskyttelse fra PanzerGlass™.  Vi har flere forskellige typer af glas, men det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvilket type glas du skal vælge. 

Vi har derfor lavet en guide til at hjælpe dig med at blive klogere på, hvad de forskellige glas typer betyder. Så kan du nemmere finde frem til det glas, der bedst fungerer for din skærm. 

Standard Fit

Standard fit skærmbeskyttelse er reduceret i størrelsen og dækker hele det ikke-buede område på mobilens front. I og med skærmbeskytteren kun dækker skærmen, er skærmbeskytteren case-friendly, hvilket betyder, at du kan sammensætte den med en case for, at bagsiden af din enhed også er beskyttet.

Edge-to-Edge/Case-Friendly

Denne type skærmbeskytter dækker hele fronten, så ikke kun selve skærmen men hele fronten på din enhed. I designprocessen er der taget højde for placeringen af højtaler, sensor, knapper og kameraelementer for at kunne bevare funktionaliteten og brugervenlighed. Edge-to-edge skærmbeskyttelse er case-friendly, således at der kan anvendes en case, uden at dette påvirker skærmbeskyttelsen. Vi anbefaler at kombinere med en ClearCase.

Curved Glass

Nogle telefoner har buede skærme og for at kunne beskytte disse modeller, skal du benytte dig af skærmbeskyttelse med buede kanter. Denne type skærmbeskytter er den mest avancerede beskyttelse.

For at matche de buede kanter, skal skærmbeskytteren gennemgå en opvarmnings- og bøjningsproces. Dette er gjort, for at kunne optimere beskyttelsen af de mere sårbare hjørner og kanter på enheden. 

CamSlider

Vil du selv vælge hvor og hvornår frontkameraet er åbnet? Så skal du vælge skærmbeskyttelse med CamSlider. CamSlider er indbygget i PanzerGlass skærmbeskytteren og ved at skubbe den til højre eller venstre, kontrollerer du, hvornår kameraet er åbnet eller blokeret. CamSlider til iPhone fåes også i en eksklusiv version med en Swarovski® krystal 

Privacy 

For at beskytte dit privatliv mod andres nysgerrige blikke, anbefaler vi, at du vælger skærmbeskyttelse med privacy filter. Denne model beskytter både skærmen og dig, da privacy filteret sikrer, at kun du kan se skærmen. Folk ved siden af dig kan kun se en mørk skærm og du kan fortsætte med at arbejde, surfe eller kommunikere i fred.  

Andre features

Udover de forskellige glas typer så kan du også vælge mellem en række features på din skærmbeskyttelse. Vi har skærmbeskyttelse med et anitbakterielt lag, så 99.99% af bakterier ikke kan overleve. Anti-glare som mindsker genskin i skærmen og anti blue light, hvis du gerne vil mindske mængden af blåt lys, der rammer dine øjne.