Hvorfor PanzerGlass™?

Hvorfor PanzerGlass™?

9. December 2019 af Panzer Glass

Vores telefoner spiller en stor rolle i vores liv, og vi bruger dem i forbindelse i stort set alle aspekter i vores liv. Telefonen indeholder derfor meget data og er en vigtig måde at kommunikere på. En ødelagt enhed vil få store konsekvenser for din hverdag. For at kunne undgå dette, kan du beskytte din enhed med en dansk designet topkvalitetsskærmbeskyttelse fra PanzerGlass™ 

Nedenfor kan du læse mere om PanzerGlass™screen protectors og hvordan vi differentierer os fra andre mærker. 

 

Styrken af PanzerGlass™

PanzerGlass™ screen protectors er lavet af rigtigt glas i den højeste kvalitet, hvilket betyder suveræn beskyttelse af din enhed. PanzerGlass™ skærmbeskyttelse har en tykkelse på minimum 0,4mm, hvor imod mange konkurrenters glas har en tykkelse på kun 0,2mm. Kombineret med den nyeste avanceret teknologi indenfor tempereret glas, kan PanzerGlass™ tilbyde noget af det stærkeste skærmbeskyttelse på markedet. 

PanzerGlass™ skærmbeskyttelse kan modstå en betydelig påvirkning, og skulle glasset gå i stykker, vil det sikre den originale skærm på enheden intakt, da PanzerGlass™ har en absorberende virkning fra f.eks. slag og tab.   

PanzerGlass™ skærmbeskyttelse har et anti-shatter lag, så hvis et PanzerGlass™ går i stykker, vil det forblive i et stykke og du kan derfor nemt tage glasset af uden at risikere glassplinter eller skære dig i fingrene, når glasset tages af.  

Find det rigtig PanzerGlass™ til din enhed her.  

 

Overfladen på PanzerGlass™ 

Hos PanzerGlass™ er fokus altid på at have den bedste beskyttelse på markedet. En del af dette er overfladen på skærmbeskytteren, som skal opleves som den originale skærm. Overfladen på et PanzerGlass™ er belagt med et oleofobisk lag, som sikrer, at telefonen ikke ser eller føles meget anderledes.  

Det olefobiske lag er både anti-bakterielt og anti-fingeraftryk, hvilket reducerer fingeraftryk og mærker.  Det hjælper derfor med at holde din enhed pæn og ren og ikke fedtet og beskidt. I år har PanzerGlass™ opdateret og forbedret vores oleofobiske belægning. Denne nye belægning vil øge glatheden af PanzerGlass™ og ikke mindst gøre PanzerGlass™ nemmere at rengøre.  

Find det rigtige PanzerGlass™ screen protector til din enhed her.  

 

Nem installation  

Installationen af PanzerGlass™ screen protector er simpel og nem, og du kan sagtens selv gøre det. For at hjælpe dig på bedst mulig vis, har vi udarbejdet installations guides, som du kan finde både på æsken og som online video guides. 

 

Det brede produktsortiment, som beskytter alle dine enheder  

PanzerGlass™ skærmbeskyttelse fås til til næsten alle dine enheder. Vi dækker alle større mærker indenfor smartphones, iPads, tablets, Surfaces, Apple watches, SmartWatches, bærbare computere og MacBooks. For optimal PanzerGlass™ beskyttelse af din smartphone, tilbyder vi også cases i PanzerGlass™ kvalitet.  

Find den rigtig PanzerGlass™ screen protector til din enhed her.  

 

PanzerGlass™ Dual Privacy™  Solutions 

Beskyttelse er det absolutte fokus for PanzerGlass™, men vi stopper ikke her. Vi ønsker også at hjælpe med beskyttelse af dit privatliv og har derfor udviklet PanzerGlass™ Privacy Solutions. Privacy er en ekstra funktion på skærmbeskytteren, som sikrer at kun brugeren foran skærmen kan se indholdet. Personen ved siden af i bussen, til mødet eller på flyet kan kun se en mørk skærm. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at andre mennesker kan se din sociale medier, kontoer, mails, online bank osv., ved brug af PanzerGlass™ Privacy Solutions. 

I årenes løb er bevidstheden, om risikoen for at have sit kamera, på telefoner eller laptops åbent, steget, og mange kreative løsninger er set, f.eks at sætte et plaster eller lignende på kameraet. Alt dette har du ikke længere brug for med vores CamSlider™. Det er en ekstra funktion som er tilføjet udvalgte skærmbeskyttere, hvor du nemt kan åbne og lukke dit kamera blot ved at skubbe slideren til venstre eller højre.  

CamSlider™ er tilgængelig for udvalgte skærmebeskyttere til smartphones, Macbooks og bærbar computer.  

Til smartphones er CamSlider™ også tilgængelig med en klar transparent skærmbeskyttelse.   

Find det rigtig PanzerGlass™ screen protector til din enhed her.  

 

Vores partnerships

For at kunne levere de bedst mulige produkter, samarbejder vi med flere af de førende producenter. Dette betyder vi har adgang til informationer om kommende modeller før lancering. Det giver mulighed for at skabe de bedst mulige produkter og sikre tilgængeligheden af dem lige så snart modellen rammer hylderne i butikkerne. Udover dette bliver kvaliteten af vores produkter godkendt af producenterne, som en ekstra sikkerhed for vores kunder.  

 

Når du køber en PanzerGlass™ screen protector, køber du ikke blot en skærmbeskytter. Du får et produkt i højeste kvalitet, som giver den stærkeste skærmbeskyttelse muligt med minimal forandring af udseende og følelsen af din enhed. Vi dækker stort set alle enheder og giver mulighed for at tilføje ekstra beskyttelse, hvis det ønskes.  

Find det rigtig PanzerGlass™ screen protector til din enhed her.