Hvorfor skærmbeskyttelse?

Hvorfor skærmbeskyttelse?

9. December 2019 af Panzer Glass

Næsten halvdelen af alle smartphone brugere har på et tidspunkt oplevet, at deres skærm er blevet beskadiget, og mange har haft en ødelagt skærm i flere måneder uden at få den repareret. Tilmed er der mange forbrugere, som ødelægger deres skærm lige efter de har købt deres nye smartphone*. Hvorfor risikere dette?

Du kan sammenligne en skærmbeskyttelse med en airbag: Når du kører i en bil, vil airbaggen sikre beskyttelse, hvis uheldet er ude. Skærmbeskytteren beskytter din telefon mod ridser eller mod gå i stykker, hvis du uheldigvis taber den, hvis en nøgle i tasken laver ridser på skærmen mvPanzerGlass™ er lavet til at kunne gå i stykker ved at tage stødet og beskytte din telefonhvis den bliver tabt. Hvis dette skulle ske og din skærmbeskyttelse går i stykker, vil din originale skærm på telefonen forblive intakt. Dette sparer dig for at skulle reparere den originale skærm og ikke mindst at skulle betale den dyre pris for en ny skærm 

For at undgå skrammer eller ødelagte skærme - brug en PanzerGlass™ skærmbeskytter. 

*Undersøgelser af PanzerGlass™ er udført i 32 lande.  

 

Er en skærmbeskytter virkelig det værd?  

Hvis uheldet er ude og du ødelægger din skærm, vil udskiftning af den originale skærm betyde en høj omkostning. En skærmbeskytter er et billigere alternativt, og de fleste vil kunne købe utallige skærmbeskyttere for den samme pris som at få repareret en skærm.  

Hvis en skærm skal repareres, vil det betyde, at enheden skal undværes i op til flere dage. Derimod hvis PanzerGlass™ skærmbeskytter går i stykker, er det simpelt og hurtigt, at udskifte den og du vil derfor hurtigt være klar til igen at bruge din enhed. Se hvor simpelt og nemt det er at montere en PanzerGlass™ screen protector. 

I og med vores telefoner spiller en stor rolle i vores dagligdag, har vi brug for, at de er funktionelle og altid tilgængelige. Ved at montere en PanzerGlass™ skærmbeskytter, tilføjer du sikkerhed for at dette er tilfældet. Du beskytter dig selv mod at være uden din enhed i flere dage og derudover er det et meget billigere alternativt end at skulle reparere sin originale skærm på telefonen.  

Find din PanzerGlass™ skærmbeskyttelse her.