Nyt produkt fra PanzerGlass™: Apple Watch Full Body Beskyttelse

Nyt produkt fra PanzerGlass™: Apple Watch Full Body Beskyttelse

26. February 2021 af PanzerGlass A/S

Du overvejer måske eller har allerede købt et Apple Watch?

Et Apple Watch har rigtig mange funktionaliteter, der for mange vil være en naturlig og smart forlængelse af deres iPhone. Samtidig har Apple igen med Apple Watch formået at designe et enkelt og rigtig flot produkt.

 

Altså kan vi godt forstå, hvis du er faldet for et Apple Watch! Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at passe godt på det. Som en del af din hverdag – og på dit håndled - , kan du komme til at ridse skærmen på dit Apple Watch. Det vil være rigtig ærgerligt og samtidig kan det påvirke funktionaliten af uret.  Derfor vil vi anbefale, at du bruger skærmbeskyttelse til Apple Watch.

 

Vi beskytter nu både kanter og skærm på dit Apple Watch

Vi kan nu præsentere endnu en innovation af vores produkter, nemlig Full Body beskyttelse til Apple Watch. Nu beskyttes både skærm og kanter, da vores nye Apple Watch skærmbeskyttelse favner hele produkter. Det betyder samtidig, at installationen nu kan klares med et enkelt klik. Se her hvor nemt og hurtigt det klares. 

 

For at matche designet på Apple Watch kan du vælge mellem skærmbeskyttelse med en helt klar kant, og du kan fortsat se hele uret. En anden variant har sorte kanter og vil passe rigtig godt til ure med en sort urkasse.

For begge varianter gælder, at du får den velkendte PanzerGlass™ skærmbeskyttelse. Glasset er stærkt, hærdet glas og krystalklart, så du vil ikke opleve en forskel, når du ser på skærmen.

Vores Apple Watch beskyttelse har som vores andre produkter et oleofobisk lag, der er finderaftryksafvisende og som giver samme fornemmelse, som hvis du ikke bruger skærmbeskyttelse. Du skal ikke være bekymret for om skærmbeskyttelse påvirker skærmens touch følsomheden. Du kan bruge dit Apple Watch helt som hidtil – men nu uden at skulle bekymre dig om skader eller ridser!

 

Bakterier kan ikke overleve på Apple Watch Full Body Protection

På vores Full Body Protection til Apple Watch har vi givet overfladen en antibakteriel behandling. Det betyder, at 99,99% af de meste gængse bakterier på en overflade på et ur ikke kan overleve. Denne feature er ekstra smart på et ur, som du vil røre ved mange gange i løbet af en dag.

Du finder denne antibakterielle overflade på flere af vores produkter, f.eks. skærmbeskyttelse og mobilcovers.

 

Vi håber, du bliver glad for dit Apple Watch og vores Full Body beskyttelse. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.