PanzerGlass™ til Nokia telefoner

PanzerGlass™ til Nokia telefoner

9. April 2021 af PanzerGlass A/S

 

For os er en skærmbeskytters primære opgave at beskytte skærmen mod slag og stød. Men det er også meget vigtigt for os, at du som bruger får en god oplevelse og ikke oplever, at skærmbeskyttelsen påvirker brugen af din telefon og dens funktionaliteter negativt. Derfor arbejder vi hele tiden på at skabe de bedste mulige produkter, der netop sikrer den bedste skærmbeskyttelse og samtidig giver den bedst mulige brugeroplevelse.

Ovenstående gælder for alle de brands, vi laver produkter til, herunder Nokia.

 

PanzerGlassTM skærmbeskyttelse – Made & Designed for Nokia phones

 

Nokia har gennem tiden leveret mange populære telefonmodeller til markedet og har bidraget til udviklingen og udbredelsen af de smartphones vi kender idag. Derved har Nokia fået mange loyale kunder og brugere, som fortsat ønsker den gode Nokia kvalitet, når der skal købes telefon. Derfor er vi hos PanzerGlass stolte og glade for at kunne præsentere et strategisk samarbejde med HMD Global, kendt som ”The Home of Nokia Phones”.

 

Hvad betyder dette samarbejde for dig?

For at producere den bedst mulige skærmbeskyttelse er det vigtigt at have viden omkring, hvordan den enkelte telefon bliver designet. Samarbejdet mellem os og Nokia sikrer, at vi får adgang til denne viden og at PanzerGlass-produkter til Nokia telefonerne derfor er gennemtestede. Så når du køber vores skærmbeskyttelse til en Nokia ved du, at produktet er testet og godkendt af vores partner til den enkelte telefonmodel og du derved er sikret et kvalitetsprodukt.

Vi tilbyder skærmbeskyttelse til flere Nokia modeller og du kan kende produkter, skabt på baggrund af dette samarbejde, ved at der på æsken fremgår, at dette produkt er ”Designed & Made for Nokia phones”.