NYT LINE-UP TIL DEN NYE IPHONE 15: THE BEST JUST GOT BETTER

NYT LINE-UP TIL DEN NYE IPHONE 15: THE BEST JUST GOT BETTER

12. September 2023 af PanzerGlass A/S

3, 2, 1… og vi er i luften med vores BEDSTE line-up NOGENSINDE! Få 3 gange bedre beskyttelse mod ridser, state-of-the-art plantebaseret beskyttelsesmateriale, mindre papiremballage og flere helt nye produkter: for eksempel Hoops, en ny elegant form for kamerabeskyttelse, og skærmbeskytteren Re:fresh, der er lavet af 45 % certificeret affald. Som en del af lanceringen har vi desuden etableret et samarbejde med nonprofitorganisationen The Perfect World Foundation og deres ”Project Ocean”, som arbejder for at beskytte dyrelivet og reducere mængden af plastaffald i verdenshavene. 

DE STØRSTE HIGHLIGHTS FRA DET NYE LINE-UP:

Hvorfor fordoble beskyttelsen, når man kan TREDOBLE den?
Ridserne har nærmest ikke en chance over for vores nye line-up af Ultra-Wide Fit skærmbeskyttere til iPhone 15. Skærmbeskytterne giver nemlig hele 3 gange BEDRE beskyttelse mod ridser sammenlignet med tidligere modeller. 

Nyt plantebaseret materiale: fra militære elitestyrker til din iPhone
Flere af de nye covers og skærmbeskyttere er udviklet med D3O® Bio, verdens mest avancerede plantebaserede beskyttelsesmateriale, der bruges af militære elitestyrker og professionelle atleter – og nu også af PanzerGlassTM.

Mindre papiremballage er endnu et skridt i den rigtige retning
Vi forsøger hele tiden at blive bedre. Det gælder også i forhold til miljøet. I forbindelse med lanceringen af det nye line-up har vi således reduceret mængden af papiremballage med 33-58%* sammenlignet med tidligere line-ups.

Samarbejde med nonprofitorganisation om at passe på dyrelivet

Som en del af lanceringen har vi valgt at støtte nonprofitorganisationen The Perfect World Foundations “Project Ocean”, der skal beskytte dyrelivet i verdenshavene, blandt andet ved at reducere den mængde af plast og ”ghost nets”, der ender i havene.

No “ups!” med Hoops – den NYE elegante kameralinsebeskytter
Hoops består af 3 individuelle ringe med 1 dedikeret mål: at beskytte dine kameralinser! De tynde optiske ringe er udstyret med hærdet glas og en ramme i sort aluminium, der ikke blot holder ridserne på afstand, men også ser elegante ud på telefonen.

Vil du have mere beskyttelse og mindre spild? Så er det Re:fresh!
Kan affald passer på din skærm? Ja! Den nye Re:fresh skærmbeskytter til iPhone 15 er lavet af 45 % certificeret affald uden at gå på kompromis med den prisvindende PanzerGlassTM beskyttelse. Det er endnu et skridt i en mere bæredygtig retning!

 

*Målt ved at sammenligne massen af ​​2023 papemballage med massen af ​​2022 papemballage. Målinger udført af tredjeparts laboratorium (CPRTC, rapport nr. ZSA20231301-0016).