Black Friday 2021

Vil du ikke gå glip af årets vildeste dag med lave priser - kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Friday 2021 på PanzerGlass.dk.  Hold øje med vores hjemmeside for ekstra gode tilbud og store rabatter. Hvis du vil være sikker på at sikre dig de helt rigtige tilbud, så hold øje med denne side, hvor vi løfter sløret for de mange gode tilbud.

Du kan også tilmelde dig My PanzerGlass, så bliver du hele tiden opdateret på alle de gode tilbud til Black Friday. Derudover får du også gratis fragt og retur, personlige tilbud samt meget mere – og det er selvfølgelig helt gratis. 

Black Friday på PanzerGlass.dk

PanzerGlass leverer skærmbeskyttelse i absolut topkvalitet til stort set alle brands og modeller inden for mobile enheder, herunder smartphonestablet og laptops, men også uredisplays i biler samt cykelcomputere

Kan man give PanzerGlass i gave?

Hele ideen med at bruge skærmbeskyttelse er at beskytte skærme mod at tage skade og i værste tilfælde at skulle repareres eller skiftes ud. Ved at give en skærmbeskyttelse i gave beskytter du også modtageren mod at skulle bruge tid og kræfter på at skulle få repareret en ødelagt skærm. 

At du som forbruger og ven eller familiemedlem vil give en skærmbeskytter i gave er derved også et udtryk for, at du ønsker at passe på vores planet.

For jo bedre vi passer på vores ting, jo færre ressourcer skal der bruges på at producere nye og på at komme af med det gamle elektronik. Så at købe et PanzerGlass produkt til Black Friday og så evt give det i gave, et ikke bare at give skærmbeskyttelse – det er også et udtryk for omsorg for modtageren af gaven og vores fælles planet. Og så gør det jo ikke noget, hvis du har købt det til en god pris til Black Friday!