Black Friday 2023

Du er lige en postgang for tidligt ude, men bare rolig - vi skal nok blive klar i tide.

Vil du ikke gå glip af årets vildeste dag med lave priser - kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Friday 2023 på PanzerGlass.dk.  Hold øje med vores hjemmeside for ekstra gode tilbud og store rabatter. Hvis du vil være sikker på at sikre dig de helt rigtige tilbud, så hold øje med denne side, hvor vi løfter sløret for de mange gode tilbud.

 

Black Friday på PanzerGlass.dk

PanzerGlass leverer skærmbeskyttelse i absolut topkvalitet til stort set alle brands og modeller inden for mobile enheder, herunder smartphonestablet og laptops, men også ure cykelcomputere
For yderligere beskyttelse af vores smartphones, tilbyder vi også covers. Vores covers er lavet af hærdet PanzerGlass, hvilket betyder kanter og side er godt beskyttede, og samtidig kan du fortsat se hele telefonen og det design du har valgt og betalt for.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på at få adgang til de gode tilbud. Brug formen nederst på denne side. 
 
Kan man give PanzerGlass i gave?
At købe skærmbeskyttelse til Black Friday og give det i julegave, kan måske virke lidt mærkeligt?  – Men tænk på alt det du også giver med denne gave: PanzerGlass har nemlig igangsat en række initiativer for at støtte op om vores miljø og klima. Vi har f.eks. reduceret brugen af engangsplast i vores æsker, og den lille pose, hvori vådserviet og microfiberkluden er, er kompostabel.
Hele ideen med at bruge skærmbeskyttelse er at beskytte skærme mod at tage skade og i værste tilfælde at skulle repareres eller skiftes ud. Ved at give en skærmbeskyttelse i gave beskytter du også modtageren mod at skulle bruge tid og kræfter på at skulle få repareret en ødelagt skærm.  At du som forbruger og ven eller familiemedlem vil give en skærmbeskytter i gave er derved også et udtryk for, at du ønsker at passe på vores planet. For jo bedre vi passer på vores ting, jo færre ressourcer skal der bruges på at producere nye og på at komme af med det gamle elektronik. Så at købe et PanzerGlass produkt til Black Friday og så evt give det i gave, et ikke bare at give skærmbeskyttelse – det er også et udtryk for omsorg for modtageren af gaven og vores fælles planet. Og så gør det jo ikke noget, hvis du har købt det til en god pris til Black Friday!
 
Få de gode tilbud direkte tilsendt på mail 
Hos PanzerGlass ser vi frem til at holde Black Friday sammen med jer! Kan du ikke vente til Black Friday løber af stablen, kan du året rundt handle på panzerglass.dk. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for altid at være opdateret på nye produkter og tilbud. 
Tilmeld dig allerede nu, det er ganske gratis og så du er klar til Black Friday! Du kan læse mere og tilmelde dig kundeklubben her og nederst på denne side.