Vind Caroline Wozniacki merchandise under Australian Open!

Konkurrencebetingelser

 

Ved køb på www.panzerglass.dk under Australian Open har du mulighed for at vinde fede Caroline Wozniacki præmier. Læs venligst nedenstående konkurrencebetingelser grundigt igennem.

Konkurrencen vil finde sted på Panzerglass.dk fra tirsdag d. 21. Januar 2020 til og med søndag d. 2. Februar 2020, sideløbende med Australian Open 2020. Køb dine PanzerGlass™ produkter her

 

Betingelser og proces

Konkurrencen er købsbetinget, således at køb på panzerglass.dk i ovennævnte periode giver et lod i lodtrækningen af Caroline Wozniacki merchandise bestående af 1 signeret Wozniacki ketcher samt 4 signerede shirts.

For at deltage i konkurrencen skal der foretages et køb på www.panzerglass.dk mellem tirsdag d. 21. Januar 2020 til og med søndag d. 2. Februar 2020.

Efter konkurrencens udløb vil PanzerGlass trække lod blandt de køb, der, i ovennævnte periode, er gennemført på www.panzerglass.dk. Der vil i alt være 6 vindere, der hver kan vinde én af præmierne. En deltager kan kun vinde én præmie. Udtrækkes man som vinder af præmie 1, udgår man som deltager i lodtrækningen af øvrige produkter og så fremdeles.

Køb af af flere produkter på samme ordre giver flere lodder. Købes der f.eks. to produkter på én ordre, giver dette to lodder i konkurrencen.

Køb dine PanzerGlass™ produkter her

 

Udtrækning og præmier

PanzerGlass kontakter vinderne via e-mail i uge 6 2020 og har vi ikke hørt retur fra vinderen ved udgangen af uge 7 2020, vil vi trække en ny vinder og præmien vil således være tabt for den første vinder.

Præmierne har en samlet værdi af maximum 3500 kr. og kan ikke blive ombyttet til andre produkter, gavekort eller kontanter. Præmierne er personlige og PanzerGlass kan ikke facilitere at overføre præmierne til andre end vinderen.

Præmierne består af:

Præmie 1: 1x signeret ketcher, max værdi 1500 kr. (Evt præmieafgift dækkes af PanzerGlass.)

Præmie 2: 1x signeret shirt, max værdi 400 kr

Præmie 3: 1x signeret shirt, max værdi 400 kr

Præmie 4: 1x signeret shirt, max værdi 400 kr

Præmie 5: 1x signeret shirt, max værdi 400 kr

Præmie 6: 1x signeret taske, max værdi 400 kr

 

Held & Lykke i konkurrencen! Køb dine PanzerGlass produkter her