Om PanzerGlass B2B

Om PanzerGlass

Innovativ skærmbeskyttelse siden 2013

Hos danske PanzerGlass™ har vi siden 2013 hjulpet tusindvis af virksomheder i hele verden med at beskytte deres dyre mobile devices mod skader, skrammer og ridser.

Vi udvikler og producerer nogle af markedets mest slidstærke, effektive og eksklusive skærmbeskyttere til smartphones, tablets, bærbare computere m.m. Dem, der forlænger levetiden for de mobile enheder.

Bæredygtighed til mellemnavn
Når vi medvirker til at udsætte udskiftningen af fx vores smartphones og tablets, giver det samtidig et beskedent bidrag i det store bæredygtighedsregnskab. Vi skal alle tage ansvar for at beskytte vores fælles planet. Derfor prioriteres bæredygtighed højt i alle teams – fra produktion til logistik. Og med god grund, for vores medarbejdere oplever alle en stor lyst til at bidrage på den rejse - som en del af vores DNA.

Vores B2B bulk-løsninger er en lille stjerne på himlen, og et konkret eksempel, fordi de sparer miljøet for 29.010 cm2 papir – og hvad der svarer til 6 plastflasker – i forhold til 50 enkeltvise emballager. Se mere om bæredygtighedere.

Jimmy Olsen - PanzerGlass

Stejl udviklingskurve
Det går stærkt. Både i markedet, men også hos PanzerGlass™. Vi dækker +70 markeder over hele kloden fra USA til Kina. Fra Norden til Australien. Globalt set er vi +135 medarbejdere.

PanzerGlass™ er stiftet i 2013 af Jimmy Olsen og er i dag en del af Juhl Bach Holding Group - et af de største familieejede holdingselskaber i Danmark. J.B. Holding er specialiceret inden for venture-operationer og har en interessant portefølje af virksomheder lige fra startups til modne virksomheder.

Meget mere end blot stærke produkter
Selvom vi er kendt for at tilbyde nogle af branchens absolut bedste produkter, er det kun den halve sandhed. Produkterne er udviklet af passionerede og engagerede mennesker, der er drevet af at gøre en forskel. Vi strækker os altid langt for at yde en ekstraordinær kundeservice, hvor vi fx ofte stiller op for vores forhandlere og hjælper med montering. Uden de rigtige folk bag skærmene - ingen succes!

Med på holdet?
B2B-teamet åbner løbende nye markeder og leder konstant efter flere dygtige forhandlere og distributører. Send og en mail til b2b@panzerglass.com - så tager vi gerne en snak.

PanzerGlass™ People & Culture-team er ligeledes på udkig efter nye medarbejdere. Fra uslebne diamanter til erfarne seniorer. Ræk gerne ud til os, når du er interesseret i at høre mere.

Kom med på A-listen - nyhedsbrevet fra PanzerGlass™

Du får eksklusive tips til, hvordan du får mere luft i IT-budgettet - bl.a. med skærmbeskyttelse. Du accepterer samtidig betingelserne.