PanzerGlass™ Privacy Solutions for Erhverv

 

På en moderne arbejdsplads har medarbejderne muligheden for at kunne arbejde overalt, på alle tidspunkter, og gøre brug af hvilken som helst enhed. Virksomhedens data er ikke længere inde for kontorets fire vægge, men derimod på tværs af enhederne og ofte på offentlige steder, f.eks. på et fly, tog, i et åbent kontor, til møde eller konferencer. Samtidig er regler og lovgivninger såsom GDPR vedtaget for at sikre virksomhederne aktivt anerkender og imødekommer det øgede behov for databeskyttelse.  

Alt i alt befinder moderne virksomheder sig nu i en situation med nye udfordringer, og bliver nødt til at kigge efter simple, anvendelige måder at imødekomme og overholde disse nye regler og krav. 

Skærmen på en enhed er stor og lys, og giver folk ved siden af muligheden for at kigge med. Udover de nuværende/traditionelle IT-sikkerhedstiltag, der bliver anvendt af virksomheder, er det nu tid til, at finde løsninger til at dække indholdet på skærmen.  

Løsningen er PanzerGlass™ Privacy Solutions. Et bredt sortiment af skærmbeskyttere for smartphones, tablets og bærbare computere med et privacy filter, der sikrer, at du kan tage kontrollen over, hvor og hvornår og til hvem du viser indholdet af din skærm til.  

Hvordan virker PanzerGlass privacy screen protectors 

Skærmen er kun synlig, når den ses fra fronten af og ikke når den ses fra højre eller venstre side, hvilket giver effektiv afskærmning af indholdet på skærmen for nysgerrige øjne. 

PanzerGlass™ Privacy Solutions er tilgængelig for smartphones, tablets, MacBooks og bærbare computere på tværs af de forskellige brands.  
Læs mere om PanzerGlass™ Prívacy Solutions her. 
 

Installationen af Privacy skærmbeskyttere eller filtre for smartphones og tablets er nem, helt ligesom en normal skærmbeskytter. Privacy filteret til bærbare computer bliver sat på med to metalbeslag eller magnets, så der er ikke behov for tape eller lign.  

PanzerGlass Dual Privacy CamSlider™ 

PanzerGlass Privacy CamSlider™ er verdens første og førende Dual Privacy skærmbeskyttelse med et indbygget kameracover, der således dækker alle dine behov for privacy i ét produkt. Denne ekstra funktion giver dig kontrollen over, hvor og hvornår kameraet er åbent eller lukket, ved blot at slide til venstre eller højre. Dette tilføjer et ekstra niveau af sikkerhed og beskyttelse til medarbejderne og ikke mindst virksomheden. Du kan læse mere om vores CamSlider™ produkter her. 

CamSlider™ er tilgængelig for smartphones, MacBooks og bærbare computere.