PanzerGlass™ Business Solutions

 

Hos PanzerGlass er vi eksperter indenfor skærmbeskyttelse og tilbehør til virksomheder. At hjælpe virksomheder har været en del af PanzerGlass siden begyndelsen og gennem årene, har vi hjulpet mange virksomheder i hele verden med at beskytte deres enheder.  

Vi tilbyder en bred vifte af produkter af beskyttelse af mobile enheder, inklusiv bærbare computere på tværs af de kendte producenter. Vi tilbyder tilpassede løsninger for at beskytte virksomhedens mobile enheder.  

PanzerGlass tilbyder et bredt produkt sortiment, lige fra skærmbeskyttelse, covers til kabler.  At have én udbyder af alle elementer, sikres komplet kompabilitet. Ved en partner risikeres det ikke at have et kabel som ikke kan bruges med den valgte case, eller en case der ikke kan kombineres med skærmbeskytteren. En situation som denne ville være spild af tid og penge, og vil ikke ske med en samlet løsning fra PanzerGlass.  

 

Skræddersyede produkter til virksomheder  

Vi kan skræddersy en samlet løsning efter jeres behov og ønsker. For at finde flere detaljer om dette, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os direkte. 

I det nedenstående præsenteres de produkter vi tilbyder fra PanzerGlass Business Solutions. For mere information, kontakt venligst vores team ved at sende en mail.  

 

PanzerGlass Produktsortiment for virksomheder  

Skærmbeskyttelse for virksomheder 

Ved at montere en skærmbeskytter, vil mobilenhederne i en virksomhed være beskyttede mod ridser, skrammer mv. Dette vil spare virksomheden for reparationsomkostninger, da behovet for reparation af skærme, eller indkøb af nye telefoner, vil falde. Ud over reparationsomkostningerne er der tabt arbejdstid, hvor medarbejderen ville have været foruden deres enhed, grundet reparation. Dette vil også blive begrænset og effektiviteten vil derfor forblive på samme niveau ved brug af skærmbeskyttelse fra PanzerGlass.  

Skærmbeskyttelse til smartphones og tablets er tilgængelig for alle store brands. Se vores produkter her og send en mail, hvis I ønsker yderligere information. 

 

 

PanzerGlass™ Privacy Solutions for Businesses:  

I dag er mange følsomme og fortrolige virksomhedsinformationer digitale og derved mulige at tilgå via mobile enheder. Arbejdsstyrken idag er meget fleksibel og medarbejdere kan arbejde hvor som helst. Dette betyder dog, at virksomhedsdata ikke længere bliver holdt indenfor de fire vægge på arbejdspladsen, men derimod findes på tværs af enheder og ofte på offentlige steder, dvs. i et tog, i et åbent kontor, til et møde eller en konference. For at kunne beskytte indholdet på skærmene fra nysgerrige øjne, tilbyder PanzerGlass Privacy Solutions en privacy funktion, som slører indholdet på skærmen for folk, der sidder ved siden af. Personen, der benytter sig af skærmen, vil se indholdet helt normalt, hvor derimod personen ved siden af vil kun se en mørk skærm. Privacy filters er tilgængelige for smartphones, tablets, Microsoft Surface og bærbare computere. 

Læs mere om PanzerGlassPrivacy Solutions her og find vores produkter her.  

 

PanzerGlass Dual Privacy Solutions 

PanzerGlass Dual Privacy  er skærmbeskyttelse med både privacy filters og CamSlider. CamSlider er en integreret del af skærmbeskytteren, du slider blot til venstre eller højre, for at åbne eller lukke frontkameraret.  

Screen protectors med CamSlider er tilgængelig for smartphones, tablets, Microsoft Surface, og bærbare computere. For smartphones, CamSlider screen protectors udbydes både med klart og privacy glas.  

For mere information om CamSlider™, læs mere her.    

 

BrandGlass™ for businesses 

Med PanzerGlass™ BrandGlass™ får du PanzerGlass™ skærmbeskyttelse af enheder i virksomheden, udover får du også muligheden for at bruge enhederne i din til branding.  

BrandGlass™ på smartphones kan vi lave på tre forskellige måder:  

  • On/off logo. Logoet er kun synligt, når skærmen er slukket.   
  • Farvelogo eller transparent logo. De farvede eller transparente logoer i toppen/bunden af telefonen er altid synlige.  

For BrandGlass kan vi tilbyde forskellige muligheder som er tilpasset dit behov. Valg og placering er helt op til jer. Det er også en mulighed at tilføje logoer på ClearCases.  

Brug af enheder som et marketingsværktøj er ikke kun begrænset til smartphones. Ved privacy filter til bærbar computer kan et farvelogo tilføjes på rammen. Farve og placering er helt op til dig.  

 

PanzerGlass™ Automotive Solutions 

For at beskytte displays i biler og på motorcykler, tilbyder PanzerGlass Automotive Solutions. 

Glasset beskytter bl.a. mod mikroridser fra eksempelvis nøgler og har en antiglare belægning, der reflekterer sollys. Touch funktionen er 100% bevaret. Alt sammen for at kunne beskytte skærmen, så denne altid er funktionel, og sikrer til at kunne beskytte alle inde i og omkring bilen.  

 

PanzerGlass™ Product Development 

Beskyttelse af skærme er vores absolutte fokus og vi er altid på udkig efter nye måder at sikre og optimere beskyttelsen af disse. Kun fantasien sætter grænser, så hvis I har behov for beskyttelse af en special skærm, er I altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.  

 

BULK størrelser 

Vores produkter er tilgængelige i en unik bulk æske med slim bokse. En perfekt løsning for virksomheder, der er interesserede i at spare penge og opbevaringsplads. Vores bulk-æsker er nemme at pakke ud og lette at bortanskaffe. En bulk løsning er også langt mere miljøbevidst, da den kræver mindre brug af emballagemateriale.   

 

PanzerGlass BIDS 

I forbidelse med tenders eller større forspørgsler, er det muligt for os at tilbyde en special BID pris. Tilbud af BID priser er udført i samarbejde med vores distributionspartnere.  

Ansøg om en speciel BID pris nu, og beskyt din investering allerede i dag, ved at sende en mail til vores BtB team.