PanzerGlass™ Produktportefølje

Skærmbeskyttelse med standard fit

Standard fit skærmbeskyttelse er reduceret i størrelsen og dækker hele det ikke-buede område på enhedens front. Designet af skærmbeskytteren er fokuseret på at give maksimal beskyttelse og samtidig at sikre alle funktionerne, såsom åbning til højtalerne, sensor, knapper og kameraelementerne er tilgængelige og fungerer. I og med skærmbeskytteren kun dækker skærmen, er skærmbeskytteren case friendly, hvilket betyder, at du kan sammensætte den med en case for, at bagsiden af din enhed også er beskyttet. Vi anbefaler at anvende en PanzerGlass ClearCase

 PanzerGlass standard fit

Standard fit skærmbeskyttelse findes også som del af PanzerGlass™ Privacy Solutions, hvor du kan kontrollere hvor og hvornår andre kan se indholdet på din skærm, lige såvel som hvornår dit frontkamera er åbent.

Find din PanzerGlass™ screen protector her

 

Skærmbeskyttelse med buede kanter

Nogle telefoner har buede skærme og for at kunne beskytte disse modeller, skal du benytte dig af skærmbeskyttelse med buede kanter. Denne type skærmbeskytter er den mest avancerede beskyttelse.

For at matche de buede kanter, skal skærmbeskytteren gennemgå en opvarmnings- og bøjningsproces. Dette er gjort, for at kunne optimere beskyttelsen af de mere sårbare hjørner og kanter på enheden. I designprocessen af skærmbeskyttere med kurvede kanter, bliver der taget højde for højtaler, sensor, knapper og kameraelementer for at kunne bevare funktionaliteten og brugervenligheden af enheden.

PanzerGlass curved edges

Hvis skærmbeskytteren er case friendly, kan der opnås et ekstra lag af beskyttelse af siderne og bagsiden på din enhed. Om skærmbeskytteren er case friendly kan aflæses på produktets æske. Vi anbefaler, at du sammensætter din case friendly skærmbeskytter med ClearCase™ for at opnå den bedste PanzerGlass™ beskyttelse af din enhed.

 

Skærmbeskyttelse til kurvede kanter findes også som del af PanzerGlass™  Privacy Solutions, hvor du kan kontrollere hvor og hvornår du vil lade andre se indholdet på din skærm, lige såvel som hvornår du ønsker at have dit frontkamera åbent.

Find din PanzerGlass™ screen protector her

 

Edge-to-Edge Skærmbeskyttelse

Denne type skærmbeskytter dækker hele fronten, så ikke kun selve skærmen men hele fronten på din enhed. I designprocessen er der taget højde for placeringen af højtaler, sensor, knapper og kameraelementer for at kunne bevare funktionaliteter og brugervenlighed. Edge-to-edge skærmbeskyttelse er case friendly, således at der kan anvendes en case, uden at dette påvirker skærmbeskyttelsen. Vi anbefaler at kombinere med en ClearCase™.

PanzerGlass edge to edge

Edge-to-edge screen protectors er også tilgængelig som en del af PanzerGlass™ Privacy Solutions, hvor du kan kontrollere hvor og hvornår du vil lade andre se indholdet på din skærm, lige så vel som hvornår du ønsker at have dit frontkamera åbent eller lukket.

Find din PanzerGlass™ screen protector her