Privacy Solutions – beskyt virksomhedens følsomme data

Hacking og industrispionage kan lægge enhver virksomhed i ruiner. Eller i ’bedste fald’ underdreje den i længere perioder med store økonomiske konsekvenser, som det bl.a. er sket for flere danske virksomheder. Og trusselbilledet er iflg. eksperterne konstant stigende.

Alle har fortrolige og følsomme virksomhedsdata - uanset hvilken branche du kommer fra. Det kan være alt fra personfølsomme oplysninger, fortrolige nøgletal til fabrikshemmelige produktionstegninger etc. Hos PanzerGlass™ har vi løsningen – Privacy Solutions – der giver dig kontrollen over, hvem du ønsker at dele dit indhold med. Med et Privacy Filter skjuler du indholdet på dine skærme for lidt for nysgerrige øjne og uvedkommende i det offentlige rum.

PanzerGlass™ Privacy Solutions er ikke kun relevant for fx den finansielle sektor eller dig, der driver konsulentvirksomhed, men for alle brancher. Det er en løsning, der giver tryghed for brugeren.

Smartphones, tablets og bærbare computere - alle enheder bør beskyttes
Montér skærmbeskyttelse på smartphones, tablets og bærbare computere med Privacy Solutions. På den måde sikrer du, at det er dig, der bestemmer hvem der kan kigge med - og hvem der i et åbent kontormiljø, i bilen, på caféen, bussen kun ser en mørk skærm.

Privacy Solutions fås til smartphones, til alle tablets og bærbare computere. Sidstnævnte er en nem aftagelig magnetisk løsning.

Sådan virker Privacy Filter

Glasset indeholder lodrette 'lameller', som gør at du kan se alt indhold på din skærm. Men når personer står i en vinkel på 30 grader, bliver din skærm sort for vedkommende, fordi lamellernes vinkel gør at de ikke kan se indholdet fra den skrå vinkel.


Dit indhold er nemlig kun synligt i en vinkel på mindre end 15 grader – og det kræver han/hun læner sig ind over dig. Det indbyggede specialfilter i glasset gør, at din skærm er sikker fra alle som sidder mere end 25 cm fra dig – det svarer ca. til et A4-ark.


Tip: Holder du din smartphone eller tablet vandret, deler du indholdet, som du er vant til.

Privacy-filter - passer på sensitive data - PanzerGlass

PC Dual Privacy Solutions - skjul dit indhold

PC Privcay-filer er både let at montere og lader dig på elegant vis skjule dit indhold.

Du sætter blot filteret ovenpå skærmen. Krogene og magneterne sikrer, at det sidder rigtigt.

PC Privacy Solutions:

  • Nem fastgørelse med kroge
  • Webcam Cover - Skub blot til venstre eller højre for at blokere eller åbne dit webcam
  • Anti-refleksbelægning
  • Reduktion af refleksioner fra både sollys og kunstig belysning
  • Blåt lysreduktion
  • Både skærm og ramme er beskyttet
  • Kant til kant-beskyttelse
  • Der findes Privacy-løsninger til alle populære bærbare PC'ere

Har du brug for hjælp eller sparring?

Du er altid velkommen til at tage fat i os. Vi hjælper dig gerne. Ring til os på +45 89 87 39 21, skriv en mail - b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Microsoft Surface

Få inspiration. sparring og hjælp

Vi hjælper dig gerne i gang - eller videre. Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 89 87 39 21, skriv til os på b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Du er velkommen.