Privacy Solutions – beskyt virksomhedens følsomme data

Hacking og industrispionage kan lægge enhver virksomhed i ruiner. Eller i ’bedste fald’ underdreje den i længere perioder med store økonomiske konsekvenser, som det bl.a. er sket for flere danske virksomheder. Og trusselbilledet er iflg. eksperterne konstant stigende - derfor er det vigtigt at have styr på datasikkerheden.

Tag ejerskab over data på virksomhedens smartphones, tablets og notebooks. Bestem selv, hvem der må kigge med i fx lufthavnen, bussen, på gaden med Privacy Filter.

Så let beskytter du data med Privacy Filter

Når du anvender skærmbeskyttelse på dine mobile devices, kan du udnytte et Privacy Filter. Kort fortalt består glasset af lodrette 'lameller', som gør at DU kan se alt indhold på din skærm. Men når personer står i en vinkel på 30 grader, bliver din skærm sort for vedkommende, fordi lamellernes vinkel gør, at de ikke kan se indholdet fra den skrå vinkel.


Dit indhold er nemlig kun synligt i en vinkel på mindre end 15 grader – og det kræver han/hun læner sig ind over dig for at se med. Har din skærm monteret Privacy Filter, kan ingen der sidder over 25 cm fra dig (det svarer ca. til et A4-ark) se dit indhold.


Tip: Holder du din smartphone eller tablet vandret, deler du indholdet, som du er vant til.

Lavpraktisk måde at beskytte følsomme virksomhedsdata

Alle har fortrolige og følsomme virksomhedsdata - uanset hvilken branche du kommer fra. Det kan være alt fra personfølsomme oplysninger, fortrolige nøgletal til korrespondance du ikke ønsker at dele med andre. Ikke mindst af hensyn til GDPR, hvor du har ansvaret for at beskytte data.

Hos PanzerGlass™ har vi løsningen – Privacy Solutions – der giver dig kontrollen over, hvem du ønsker at dele dit indhold med. Med et Privacy Filter skjuler du indholdet på dine skærme for lidt for nysgerrige øjne og uvedkommende i det offentlige rum.

PanzerGlass™ Privacy Solutions er relevant for alle virksomheder og organisationer - alt fra den finansielle sektor, konsulentvirksomheder og bureauer til kommunale institutioner. Det er en løsning, der giver tryghed for brugeren.

Smartphones, tablets og bærbare computere - alle enheder bør beskyttes
Montér skærmbeskyttelse på smartphones, tablets og bærbare computere med Privacy Solutions. På den måde sikrer du, at det er dig, der bestemmer hvem der kan kigge med - og hvem der i et åbent kontormiljø, i bilen, på caféen, bussen kun ser en mørk skærm.

Privacy Solutions fås til smartphones, til alle tablets og bærbare computere. Sidstnævnte er en nem aftagelig magnetisk løsning.

Høj grad af bekymring

Der er udbredt bekymring for at data i det offentlige rum er for ubeskyttet:

90% af bankkunder er bekymrede for om deres data er beskyttet i det offentlige rum.

97% af smartphone-ejere er bekymrede for privatlivets fred i det offentlige rum.

96% af respondenterne ønsker muligheden for at kontrollere privatliv på deres smartphones.

Har du brug for hjælp eller sparring?

Du er altid velkommen til at tage fat i os. Vi hjælper dig gerne. Skriv til os på b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

PC Dual Privacy Solutions - skjul dit indhold

PC Privcay-filer er både let at montere og lader dig på elegant vis skjule dit indhold.

Du sætter blot filteret ovenpå skærmen. Krogene og magneterne sikrer, at det sidder rigtigt.

PC Privacy Solutions:

  • Nem fastgørelse med kroge
  • Webcam Cover - Skub blot til venstre eller højre for at blokere eller åbne dit webcam
  • Anti-refleksbelægning
  • Reduktion af refleksioner fra både sollys og kunstig belysning
  • Blåt lysreduktion
  • Både skærm og ramme er beskyttet
  • Kant til kant-beskyttelse
  • Der findes Privacy-løsninger til alle populære bærbare PC'ere

Microsoft Surface - Privacy Filter og lækker touch and feel

Oplev et af markedets stærkeste tablets sammen med highend skærmbeskyttelse fra PanzerGlass™.

Hør mere om Privacy
Få inspiration. sparring og hjælp

Vi hjælper dig gerne i gang - eller videre. Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 89 87 39 21, skriv til os på b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Du er velkommen.