Specialdesignede glas

Best in class-skærmbeskyttelse tilpasset efter behov

Skræddersyet skærmbeskyttelse - PanzerGlass

Specialdesignet skærmbeskyttelse reducerer omkostninger

Touch-skærme med tilpasset PanzerGlass™ skærmbeskyttelse forlænger levetiden og giver store besparelser på reparationer.

Det er dyrt at udskifte originale touch-skærme. Især på devices, automater m.m., der ikke findes standard skærmbeskyttelse til. Med prisvindende PanzerGlass™ er det muligt at tilpasse glas til præcis den form der er behov for. Det være sig skærme på kaffeautomater, registrering af nummerplader til parkering, kasseterminaler i butikker, ved indlevering af returpant osv.

Ræk ud – vi hjælper gerne.

Udbytte:

  • Brugerne bevarer den gode og vante ’touch and feel’ brugeroplevelse
  • Nedetid minimeres - medarbejdere og udstyr er hurtigt funktionsdygtigt igen
  • Spar tid og penge samt frustrationer
  • Antibakterielt glas dræber 99,99% af overfladebakterier
Skræddersyede løsninger - returpant

Lad os hjælpe dig med at skabe unikke løsninger

Med en skræddersyet skærmbeskyttelse forlænger du levetiden for jeres devices. Samtidig minimerer du kraftigt udgifter på udskiftning af dyre skærme. Business-casen bliver hurtigt interessant.

Selvom skærmbeskyttelsen monteres ovenpå enhedens oprindelige skærm, er kvaliteten så høj, at brugeroplevelsen og 'touch and feel'-fornemmelsen fastholdes. Det føles både naturligt og hjemmevant at klikke på jeres skærme.

Hos PanzerGlass™ har vi stor erfaring med at tilpasse skærmbeskyttelse til alle behov. Du er velkommen til at udfordre os.

Tilpassede løsninger skaber stor værdi

Typisk er omkostningerne skyhøje, når disse specialdesignede skærme skal repareres. Anvender du derimod skærmbeskyttelse, får du foræret en række fordele, fordi PanzerGlass™ fungerer som en airbag foran disse originale skærme. Du minimerer fx nedetiden, du får færre reparationer og sparer dermed både tid og penge.

Hos PanzerGlass™ hjælper vi dig med at skræddersy skærmbeskyttelsen præcis til jeres skærme og enheder. Det giver både jeres kunder og jer den bedste oplevelse og muligheden for at få en helstøbt løsning.

Antibakterielt glas dræber 99,99% bakterier

Udover at beskytte den dyre originale skærm, får du samtidig adgang til en selvrensende løsning. PanzerGlass™ har udviklet en unik type glas, der dræber 99,99% af alle kendte overfladebakterier - automatisk. Processen forløber konstant og minimerer at store mængder bakterier formerer sig og bredes. Antibakterielle glas bruges naturligvis også på skræddersyede løsninger.

Beskyt følsomme virksomhedsdata

Bestem hvem der kan se jeres fortrolige data, når du og dine kolleger er i det offentlige rum,

Med Privacy Filter gør du det nemt at beskytte fortrolige data for dig, dine kolleger - og dine brugere. Det er især relevant på fx betalingsautomater, hvor en pinkode skal indtaste.

Sådan beskytter du dine data

Antirefleks mod genskin - Smart funktion i sollys

Befinder dine displays sig, hvor der ofte er stærkt lys fra sol eller lamper? Fx automater på tankstationer, ved banker, supermarkeder osv.?

Med PanzerGlass™ Antiglare dæmpes stærkt lys og reflekser, så det er lettere at se og aflæse skærmen. Det sikrer en bedre brugeroplevelse og minimerer fejl, og kan med fordel være en del af din skræddersyede løsning.

Hør mere om antiglare
Har du brug for hjælp eller sparring?

Udfyld felterne herunder. Så hører du fra os snarest. Tak.