Stærkt glassortiment

Hærdet og modstandsdygtig skærmbeskyttelse

PanzerGlass™ skærmbeskyttelse til smartphones og tablets er fremstillet af glas, i modsætning til den velkendte PET-film eller andre mindre stærke materialer, som ofte anvendes.

Glasset er som en airbag foran det mobile device. Det er ekstra hærdet og modstår skrammer, slag og ridser. Samtidig er brugeroplevelsen optimeret for at fuldføre et lækkert helhedsindtryk for det danske kvalitetsprodukt.

Hvilken type beskyttelsesglas skal du vælge?

Udvalget af smartphone-brands er overvældende. Det samme er antallet af forskellige modeller. Vi ved at det kan være udfordrende at vælge det rigtige glas - derfor gør vi hvad vi kan for at lette valget. Se videoen her til venstre og få overblikket.

Du er som altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål - b2b@panzerglass.com

Sådan er glasset fremstillet

PanzerGlass™ hærdede glas består af 4 fantastiske lag, der til sammen udgør toppen af skærmbeskyttelse.

4 lag glas - PanzerGlass

Super nem installation

Vi oplever ind i mellem, at vores kunder synes det er svært at montere skærmbeskyttelse. Hos PanzerGlass™ vil vi gerne slå et slag for, at sådan behøver det ikke at være med de rigtige produkter. Se videoen her, hvor vi monterer et glas ....i faldskærm 2 km over jorden!
Få inspiration. sparring og hjælp

Vi hjælper dig gerne i gang - eller videre. Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 89 87 39 21, skriv til os på b2b@panzerglass.com eller udfyld formularen herunder. Du er velkommen.