PanzerGlass for virksomheder

Forlæng levetiden på dine enheder

Hos PanzerGlass ™ er vi eksperter inden for skærm- og privatlivsbeskyttelse samt andre produkter, der hjælper med at forlænge levetiden på dine enheder. Vi har haft fokus på at hjælpe virksomheder helt fra starten i 2013. Gennem årene har vi hjulpet mange virksomheder med at beskytte deres enheder og deres data over hele verden. 

  Beskyt dine enheder - spar tid og penge

  Når du anvender en PanzerGlass skærmbeskyttelse, beskytter du virksomhedens mobile enheder mod ridser og skader osv. På den måde sparer du reparationsomkostninger for virksomheden, da behovet for skærmreparationer, udskiftninger eller køb af en ny enhed falder. Du minimerer samtidig risikoen for at tabe værdifuld arbejdstid, når medarbejderne må undvære deres enheder på grund af reparationer.


  Hos PanzerGlass ønsker vi ikke kun at beskytte dine enheder - vi vil også passe bedst muligt på vores planet og tager del i ansvaret, når det kommer til bæredygtighed. Det er vigtigt for os konstant at sikre den mest mulige miljøvenlige emballageløsning til vores produkter. Vi har fx reduceret brugen af ​​engangsplastik med 50% og udviklet en pose til vores rengøringsværktøjer lavet af 100% komposterbart materiale. Vi gør dette, fordi vi bæredygtighed er vigtigt for os som virksomhed.

  Klik og prøv vores beregner og få en god idé om, hvad I evt. kan spare i jeres virksomhed.

  Se hvor meget du kan spare - prøv vores beregner

  Referencer

  Udtalelser fra vores kunder

  Parkvejens skole

  "Vi har på Parkvejens skole haft store vanskeligheder med skader på vores ipads som vi har i et 1:1 forhold, også selvom alle ipads er udstyret med et solidt cover. Det har resulteret i både økonomiske udfordringer i form af reperationer, men også frustrationer hos lærere og elever over at deres ipad var manglende i undervisningen. Vi valgte panzerglass løsningen fordi flere lærere havde erfaringer med panzerglass fra deres private devices, og efter at have tester panzerglass var det tydeligt at det var en løsning der kunne reducere mængden af skader betydeligt. Inden vi monterede panzerglass havde vi tæt på 200 skader i løbet af et skoleår. Efter vi har monteret pazerglass har vi i løbet af 3 måneder haft 3 skader. Samlet set har det resulteret i en besparelse på omkring 75.000kr om året. Panzerglass har givet os et rigtig godt produkt, og vi er meget tilfredse med den service vi har oplevet i løbet af projektet. Vi kan klart anbefale brugen af panzerglass til andre."

  /Martin Vinther Rasmussen

  Bang & Olufsen

  "We would like to avoid having to carry out glass repairs on our mobile phone screens,
  and so we have partnered with PanzerGlass™ to use their Premium solutions with Apple
  iPhones, amongst others. PanzerGlass™ screen protectors are a much cheaper option
  than repairing the original glass, and the time required to replace a broken PanzerGlass™
  screen protector is minimal, and can be handled locally with the user. We have had very
  positive feedback from our employees about PanzerGlass™ solutions, and have also
  experienced extremely good service in our co-operation with PanzerGlass™ ."

  / Thomas Kaaber, Senior Manager, Bang & Olufsen A/S, Denmark

  LimeConcept

  "We have recently partnered with PanzerGlass™ and their team is very helpful and professional.
  They have done a great job in establishing the brand across the region and we are very
  pleased joining hands with them in GCC. The range in PanzerGlass™ is huge and we are excited
  to have them across our retail channel. We wish the entire team of PanzerGlass™ much
  success and all the best for future."

  / Dushyant Nagpal, LimeConcept, Dubai, United Arab Emirates

  Privacy Solutions - beskyt jeres data

  I dag er en masse følsomme og fortrolige forretningsoplysninger digitale og lagret på jeres mobile enheder. Samtidig arbejder vi i dag meget fleksibelt og hvor som helst. De følsomme data opbevares dermed ikke udelukkende inden for de fire vægge på arbejdspladsen, men i stedet kan findes på tværs af enheder og ofte på offentlige steder som tog, åbne kontorer, på møder eller konferencer.

  Det betyder, at det er muligt for andre at kigge med.

  For at beskytte indhold mod nysgerrige øjne, tilbyder PanzerGlass ™ Privacy Solutions en privatlivsfunktion, der slører skærmens indhold for de mennesker, der står ved siden af. Det er kun brugeren af skærmen der ser indholdet normalt, mens personen ved siden af udelukkende ser en mørk skærm. Fortrolighedsfiltre er tilgængelige til smartphones, tablets, Microsoft Surface og bærbare computere.

  Kontakt os

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Ved udfyldelse af denne formular, accepterer du samtidig Persondatapolitik for PanzerGlass A/S

  Ring eller skriv til os

  Beskyt jeres enheder og data

  Hos PanzerGlass™ er vi eksperter indenfor skærmbeskyttelse og tilbehør til virksomheder. Det har været i fokus siden 2013, hvor virksomheder over hele verden har beskyttet deres enheder med en bred vifte af produkter fra PanzerGlass™. Det være sig  beskyttelse af mobile enheder, inklusiv bærbare computere på tværs af de kendte producenter.

  Vi tilbyder tilpassede løsninger for at beskytte virksomhedens mobile enheder. Når du bruger os som partner, får du adgang til et bredt sortiment, lige fra skærmbeskyttelse, covers til kabler. Samtidig giver det at have én udbyder af alle elementer en komplet kompabilitet.

  Konkret betyder det, at du slipper for at stå med et kabel, som ikke kan bruges med den valgte case/cover, eller en case der ikke kan kombineres med skærmbeskytteren.

  En situation som denne ville være spild af tid og penge, og vil ikke ske med en samlet løsning fra PanzerGlass™.

  Du og din virksomhed er velkommen.

  Skræddersyede produkter til virksomheder

  Vi kan skræddersy en samlet løsning efter jeres behov og ønsker. Kontakt os for at få flere informationer om vores produkter og løsninger, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

  Kontakt os

  PanzerGlass

  Partnere

  Få et uforpligtende tilbud - kontakt os

  Ved udfyldelse af denne formular, accepterer du samtidig Persondatapolitik for PanzerGlass A/S

  Ring eller skriv til os

  PanzerGlass

  PanzerGlass beskytter virksomheders skærme – og reducerer medarbejdernes nedetid

   

  Den danske virksomhed PanzerGlass blev etableret i 2013 og har fra starten tilbudt skærmbeskyttelse af højeste kvalitet. At tilbyde skærmbeskyttelse til virksomheder har altid været en del af PanzerGlass’ tilgang til markedet. Moderne virksomheder stiller idag en lang række enheder til rådighed for deres medarbejdere. Derved er IT en større investering/omkostning i mange virksomheder og at minimere omkostninger til reparation af mobilskærme vil være meget fordelagtigt for virksomheden. Dertil kommer den store og måske lidt oversete genvist ved PanzerGlass skærmbeskyttelse, nemlig at PanzerGlass er medvirkende til, at virksomhedens medarbejdere altid har funktionsdygtige enheder til rådighed. Derved sikres en høj effektivt i modsætning til at have medarbejdere uden adgang til eksempelvis en smartphone i op til flere dage, mens denne er til reparation. Mobile enheder er idag en stor del af vores hverdag, mange medarbejdertelefoner bruges også privat og bliver derved en brugsgenstand, der bliver udsat for slag, stød og tab. PanzerGlass beskytter skærmene i dagligdagen – og hjælper virksomheder med at sikre lave reparationsomkostninger og højere effektivitet.

   

  Hvordan virker PanzerGlass skærmbeskyttelse?

  PanzerGlass skærmbeskyttelse installeres oven på enhedens originale skærm og fungerer derved som en slags airbag for den originale skærm.  – Hvis uheldet er ude og telefonen får et stød eller slag beskytter PanzerGlass ved at absorbere slaget, sådan at den originale skærm ikke tager skade og i yderste konsekvens går i stykker og skal repareres. (indsæt link til panzerglass produkter.

   

  PanzerGlass er meget mere end skærmbeskyttelse

  PanzerGlass har en meget innovativ tilgang til produktudvikling og ønsker at levere produkter, der letter livet for brugerne. I en tid hvor flere og flere medarbejder har et meget fleksibelt arbejdsliv med adgang til at arbejde på mobile devices, og det betyder også, at virksomhedsdata- og informationer findes på en lang række devices og at disse devices ofte bruges i det offentlige rum. De store lyse skærme på smartphones, laptops mv kan derved udgøre en risiko for at andre kan se med på skærmen. For at undgå dette tilbyder PanzerGlass Privacy filtre til telefoner, tablets, laptops og MacBooks.  Privacy filtre sikrer, at det kun er personen, der bruger eksempelvis laptoppen, der kan se indholdet på skærmen. Personer, der sidder ved siden af i f.eks toget, flyet, til mødet eller konferencen, kan kun se en mørk skærm. På denne måde bliver det sikkert for virksomhedens medarbejdere at arbejde med følsomme oplysninger i det offentlige rum uden at være bekymret for om uvedkommende får adgang til konfidentielle oplysninger. Som ekstra feature tilbydes Dual Privacy  hvor der udover privacy filter også findes CamSlider. Med denne feature kan brugeren selv kontrollere hvor og hvornår frontkameraet er åbent eller lukket. En yderligere sikring af både virksomhedens og medarbejderens sikkerhed og privatliv.  . (indsæt link til dual privacy og privacy produkter).

  PanzerGlass har et meget bredt sortiment til skærmbeskyttelse af smartphones. PanzerGlass dækker alle de større mærker og modeller og tilbyder både skærmbeskyttelse og covers til smartphones. PanzerGlass ClearCase sikrer beskyttelse af de udsatte kanter og bagsiden af telefonen. Mange af de nye smartphones har glas på bagsiden og en udskiftning af dette kan være meget dyrt, hvorfor beskyttelse af denne også er relevant for virksomheder at medtænke. PanzerGlass ClearCase er fremstillet med en PanzerGlass bagside således, at bagsiden også kan få den velkendte PanzerGlass beskyttelse. I og med at bagsiden er lavet er glas skjules telefonens design ikke og brugeren kan derved være sikker på top-beskyttelse og fortsat nyde telefonens smukke design. (indsæt link til ClearCase produkter). PanzerGlass ClearCase er  selvfølgelig 100% kompatibelt med PanzerGlass  skærmbeskyttelse, sådan at brugeroplevelsen vil være helt i top.

   

  Hvordan adskiller PanzerGlass sig fra andre skærmbeskyttere?

  PanzerGlass differentierer sig fra konkurrenterne ved at være af højeste kvalitet og kan beskytte alle enheder og med vores udvalg af Cases kan hele smartphonen blive beskyttet i PanzerGlass kvalitet. PanzerGlass skærmbeskyttere til smartphones og tablets er lavet af glas og ikke PET film eller andre mindre stærke materialer. Alt lige fra dimensionerne på glasset, de afrundede hjørner til coating er optimeret mod at sikre den bedste beskyttelse og brugeroplevelse.

  PanzerGlass sikrer, at alle funktionaliteter virker efter skærmbeskytter og case er påsat– selv trådløs oplading fungerer med vores ClearCase og Microsoft Surface brugere kan stadig anvende Surface pennen med PanzerGlass installeret. 

  PanzerGlass som virksomhed tager et stort ansvar ift bæredygtighed. Et af de vores tiltag er en mere miljørigtig emballage på vores produkter. Vi har f.eks. reduceret brugen af engangsplastik med 50% samt udviklet en pose vores cleaning tools i 100% kompostabelt materiale. Altså sammen fordi vi hos PanzerGlass ønsker at beskytte både skærme og vores planet.